SAMOUVJERNI PRGOMET: / "Mi ćemo HDZ-u ili SDP-u predložiti mandatara, imamo Petrova"

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Most nezavisnih lista planira Karamarku ili Milanoviću nakon parlamentarnih izbora predložiti svog kandidata za mandatara, a ne obrnuto. Kako je najavio Drago Prgomet, to bi trebao biti Božo Petrov

28.10.2015.
10:13
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Gostujući u emisiji Veto na Jabuci TV Drago Prgomet je kazao da očekuje da se upravo taj prijedlog podupre ili će se ići na nove izbore.

"Mi nećemo nakon izbora postaviti uvjete, pa da njih, HDZ ili SDP podupremo. Naši mandati neće biti dio trgovine. Na naše mandate ne treba nitko računati. Mi ćemo predložiti mandatara", rekao je Prgomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vladu ćemo voditi mi'

Na primjedbu voditelja da je možda ipak nerealno i teško za očekivati da će ili Milanović ili Karamarko to prihvatiti, Prgomet je uzvratio: "To nije naš problem već njihov. U svijetu ima praksa da je sve prihvatljivo. Mi smo jasni u onome što hoćemo. Tu Vladu ćemo voditi mi. Petrov mora biti premijer. Političke volje nam ne nedostaje".

Na predizbornom sučeljavanju, smatra Prgomet, uz Milanovića i Karamarka treba biti i Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Debate ne bojimo. Tu nemamo nikakav problem. Mislim da je neprimjereno ne sučeliti se. Ako ne dođete šaljete poruku da se ne želite sučeliti s javnošću. Mislim da na tom sučeljavanju neće biti svi. Politika je ozbiljna stvar. To nije show, ne mogu pojmiti da netko sučeljavanje, ozbiljni razgovor o programima, smatra nekom zabavom za javnost", kazao je Prgomet.

Najavio je kako se ne namjeravaju ponašati kao Milanović, Karamarko ili Grabar Kitarović nakon izbora što se izostanka međusobnih razgovora i dijaloga tiče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Birače je lako razočarati

Nakon izbora će, najavio je Prgomet, biti otvoreni za razgovore sa svima i po tom se pitanju neće, kako je kazao, ponašati kao Milanović, Karamarko ili Grabar Kitarović.

"Ovoj državi treba dijalog. Razgovarati ćemo. Što bi se trebali ponašati kao aktualni premijer ili šef oporbe? Mi nismo takvi, mi se ne svađamo. Racionalni smo. Rekli smo im svima da su neuspješni, i da dolaze neki novi klinci koji žele promijeniti državu. Razgovarat ćemo pod uvjetima koje sam rekao", ponovio je Prgomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je kako je svjestan da postoje stranke u Hrvatskoj koje su uvijek hit, ali i da je isto tako birače lako razočarati.

Žele promjene u društvu

"Svjesni smo te opasnosti. Ali mi nemamo konture stranke s hijerarhijom. Razmišljamo o svim opcijama u životu. No, naša politička platforma je jasna, želimo promjene u društvu. Mi imamo dobre karijere. Ljudi su neovisni u svakom smislu, pa i političkom. U prednosti smo prema tome pred onima koji su već bili hit", pojasnio je Drago Prgomet gostujući na Jabuka TV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOŽE PETROV: /

"Ja premijer?! Ima pametnijih od mene"

Image
BOŽE PETROV: /

"Ja premijer?! Ima pametnijih od mene"

Jabuka TV/Danas.hr

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo