svjetski lider za sustavno čišćenje /

Doživite razliku! U novom Kärcher Centru Zagreb

Image
Foto: PROMO

U Samoborskoj cesti 169 A 16.11.2017 je otvoren novi Kärcher Center Zagreb.

20.11.2017.
15:39
PROMO
VOYO logo

Ovu svečanu prigodu su uveličali predstavnici grada Zagreba na čelu sa zamjenicom gradonačelnika, doktoricom docenticom Oliverom Majić. Otvorenju su prisustvovali mnogobrojni dugogodišnji poslovni partneri, kupci, predstavnici austrijske i njemačke gospodarske komore u Republici Hrvatskoj, te delegacija tvrtke Kärcher Austrija koju je predvodio generalni direktor, gospodin Michael Grüssinger. U umjetničkom dijelu programa je nastupila poznata akademska glazbenica, najbolja hrvatska čelistica, Ana Rucner.  

Image
Foto: PROMO

Direktor tvrtke Karcher d.o.o., gospodin Milivoj Žegarac je istaknuo da u novom Kärcher Centru na preko 300 metara kvadratnih kupci mogu na jednom mjestu  pronaći uređaje, pribor, sredstva za čišćenje i potrošni materijal za kućnu i komercijalnu upotrebu - i to sve od svjetskog lidera za sustavno čišćenje - Kärcher. Osim toga, u Kärcher Centru možete potražiti vrhunsko savjetovanje naših educiranih stručnjaka za čišćenje, servis za popravak i održavanje uređaja koji svojim velikim asortimanom originalnih rezervnih dijelova korisnicima jamči brzu i stručnu uslugu popravka uređaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli Kärcherov svijet od A do Ž.

Svakodnevni čist život kupaca je Kärcherov fokus. Bez obzira na to o kojem problemu za čišćenje se radilo, mi ćemo zajedno sa vama pronaći optimalno rješenje.  Naša ponuda obuhvaća različita područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Home & Garden – za kućnu upotrebu

Kärcherova rješenja za kuću i vrt pomažu lakšem savladavanju svakodnevnih zadataka. Naši proizvodi su tihi, energetski učinkoviti i efikasni. Kod Karchera u prvom planu stoji olakšati proces čišćenje.

U naše Indoor-uređaje ubrajamo usisavače, multifunkcionalne usisavače, usisavače za prozore, parne čistače, parne stanice za glačanje i uređaje za poliranje. U Outdoor-dijelu nudimo naše snažne visokotlačne čistače i strojeve za metenje, na kraju pumpe i sustave za navodnjavanje vašeg vrta koje omogućuju štedljivo navodnjavanje uz uštedu resursa.

Image
Foto: PR fotografije

Professional – za komercijalnu upotrebu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša paleta uređaja za profesionalce sadrži- visokotlačne čistače sa hladnom vodom, visokotlačne čistače sa vrućom vodom, suhe usisavače, mokro/suhe-usisavače, parne usisavače i čistače, strojeve za ribanje/ribanje i usisavanje, strojeve za metenje/metenje i usisavanje, industrijske usisavače, aparate za vodu, komunalnu tehniku, automatske praonice vozila, industrijsku higijenu i potrošni materijal.

Dođite u Kärcher Center Zagreb i doživite snagu Kärchera – snagu originala! Više informacija možete pronaći na www.kaercher.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doživite razliku!

U novom Kärcher Center Zagreb.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo