30. studenog u zagrebačkoj areni / Doris Dragović se priprema za koncert karijere, za RTL kaže: 'Ja vjerujem u pjesmu, silno me obogatila...'

'Voljela bih jedino da sam otpjevala neki duet sa Tošom, a možda i hoću jednog dana negdje gore'

24.5.2019.
19:57
VOYO logo

Jedna od najvećih diva domaće estrade - dvaput je nastupala na Eurosongu, bila kraljice Torcide - ali i izdala ukupno 21 album. Dugo je bila u takozvanoj medijskoj šutnji - i na intervjue rijetko pristajala. 

Ali sada se Doris Dragović priprema za koncert karijere: 30. studenog nastupit će u zagrebačkoj areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja vjerujem u pjesmu i u ono dobro što mi je pjesma donijela u životu, obogatila me silno, a ovo drugo prepustim pametnijima od sebe, stisnem zube i kažem - ajde dobro je, dobro je", kaže Doris Dragović u razgovoru za RTL Danas.

Da se Doris Dragović pita - pjesma je jedino bitna. U medijima je rijetko, jedno vrijeme nije ni davala intervjue. O njezinu privatnom životu malo se zna - a na društvenim mrežama - ne postoji. Tako je oduvijek - i tako će, kaže - ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja vam to ne znam ni upaliti i strašno me veseli šta to ne znam. Svojom odlukom sam ostala nepismena po tom pitanju, ja sam i dalje ona osoba koja piše pisma i veseli me dobiti pismo napisano rukom", iskreno će.

Iza Doris Dragović je karijera duga 36 godina

Teške životne trenutke prebrodila je - kroz vjeru, kojoj je potpuno posvećena. Iako to ne voli naglašavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjera je moj oslonac, moj temelj, vjera me tjera da budem bolji čovjek, pa da i nema ničeg drugog, samo to vrijedno je vjerovanja", ističe.

Dva puta je bila na eurovizijskoj pozornici - s Marijom Magdalenom i davne 89. s pjesmom Željo moja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste gledali Eurosong možda?

"Je li može netko reći da Roko loše pjeva? Ne može. Je li mogu reći da je to bila loša pjesma? Ne mogu… Dogodi se. Možda da je letio s onim krilima mozda bi bolje bilo jer bi bio show…", kaže i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je show, to lete rakete, to gori. Kao da će se zapaliti sve skupa jedanput. Pali, puca, žeže, struja, ovaj s epsuta po konopu, ovoga dižu. A pjesma, mi smo se uvijek ubijali za pjesmom", kaže.

A najbolje od svojih pjesama zapjevat će - na svom prvom koncertu u zagrebačkoj areni. Iza Doris Dragović je karijera duga 36 godina - i samo bi jednu jedinu stvar promijenila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voljela bih jedino da sam otpjevala neki duet sa Tošom, a možda i hoću jednog dana negdje gore", poručila na kraju razgovora za RTL Danas Doris Dragović.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo