mikrofon objesili o klin /

Donosimo vam TOP 5 propalih pjevača!

Image

Postoje neki izvođači koji unatoč volji i pokojem hitu ipak nisu izdržali dugo na sceni. Zli jezici bi ih nazvali propalim pjevačima, ali mi ćemo reći da je riječ o ljudima koje je život odvojio od mikrofona, a danas u nekoj novoj eri sa smijehom gledaju svoje pjevačke pokušaje.

15.12.2013.
16:04
VOYO logo

Pjevačka karijera ne spada u one počasne doživotne dužnosti - za publiku se katkad treba i izboriti, a naših sljedećih pet junaka to jednostavno nije pošlo za rukom. Donosimo popis bivših estradnih zvijezda koje je krasio talent, ali ne i upornost pa kruh naš svagdašnji zarađuju na potpuno drukčiji način.

Mlađi brat istarskog slavuja Tonija Cetinskog, Matteo Cetinski nakon mature se također prihvatio mikrofona. Karijera nije trajala dugo, ali u enciklopediji dancea devedesetih ostao je zapisan hit "Arrivederci signorina" te duet koji je otpjevao sa Severinom.

Premda glazbi nikada nije rekao konačno zbogom, Mateo se kasnije školovao u Italiji i Americi te već godinama stoji iza kamera, kao televizijski producent.

Svi još pamte  hit koji je rasnu plavušu Velinu pretvorio u dance ikonu. Sa svih zvučnika treštao je isti refren: "Sherry, sherry".

Novo desetljeće donijelo je novu boju kose, ali i  drastičnu promjenu karijere. Velina je iskočila iz visokih potpetica, najprije se skrasila uz šivaču mašinu i bavila se dizajnom, a sad vodi uspješan cvjećarski obrt.

Prvu je preobrazbu Senad Galijašević doživio kada se od Jugoslavije i Senada od Bosne oprostio  promjenivši si umjetničko ime u Senna M. Iz njegove glazbene radionice izašli su Svemirka i Indijanac, ali i legendarni Tuc Tuc ritam.

Senna M se ipak umorio od skakanja po pozornici, otvorio vlastitu tvrtku  pa sad budućim hit makerima iznajmljuje opremu za snimanje pjesama i spotova.

Hrvatska je Lanu Klingor  upoznala kada je u ET-u zamijenila Andreu Čubrić. Ali bez obzira što se našla pred nezahvalnim zadatakom i Lana se nametnula kao uspješna pjevačica. Kasnije se okušala i u samostalnoj karijeri.

Na kraju je i ona mikrofon objesila o klin pa sad režije pokriva kao vlasnica marketinške agencije.

I Neven Ciganović je tijekom devedesetih imao svog konja za utrku. Kako god danas gledali na Cigijev glazbeni prvijenac, prije petneastak godina svi su pričali o Candymanu!

Zahvaljujući Candymanu Hrvatska je dobila Njega, jedinog  i neponovljivog društvenog kritičara. Čovjeka bez dlake na jeziku koji na svako pitanje ima jedinstveni odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo