DETALJI SLUČAJA /

Donosimo ekskluzivne fotografije muškarca koji je pokušao oteti djevojčicu pred školom na zagrebačkom Jordanovcu

Zagrebačkom osnovnom školom Jordanovac od početka tjedna zavladala je panika jer je 10-godišnju djevojčicu stariji muškarac navodno pokušao oteti

8.11.2017.
19:13
VOYO logo

Mnoga djeca iz osnovne škole Jordanovac, kažu roditelji, prepoznaju muškarca koji je napao djevojčicu ispred škole od ranije. Znao im je prilaziti s lascivnim primjedbama.

Sve je počelo napješačkom prijelazu.'Tvoja me majka poslala po tebe' – tim je riječima napasnik pokušao nagovoriti djevojčicu da ode s njim. Uhvatio ju je za ruku. Ona se uspjela otrgnuti i pobjeći u unutrašnjost škole

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah je pozvana policija, a roditelji sve djece su putem maila dobili obavijest što se toga dana dogodilo uz napomenu da nema mjesta panici. Iz zagrebačke policije tvrde da nema mjesta panici. Napadač je identificiran, priveden i istraga je u tijeku. 

"Obavještavamo građane i roditelje kako nema razloga za zabrinutost te da se sve školske aktivnosti mogu odvijati uobičajeno", stoji u priopćenju policije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno su demantirali i navode pojedinih medija kako je napadač djevojčici prijetio nožem. Ravnatelj škole cijeli je dan izbjegavao dati izjavu. Roditelji pak, kažu, kako im je mailom izričito zabranjeno komuniciranje s novinarima.  A da je oko ove škole već bilo problema potvrđuje otac troje djece koja ovdje pohađaju nastavu.

"Tu su klinci našli neki leš, u okolici škole. Znači, tu je problem što ima bolesnika koji hodaju okolo", rekao je naš sugovornik. A problem je i to što djeca nisu sigurna  tamo gdje bi morala biti. U školskim i vrtićkim  dvorištima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo