MARATONSKI PROGRAM / Dodjela Oscara oborila rekodnih 9,5 sati prikazivanja na RTL-u!

Image
Foto: RTL

Antonija Mandić, njezini gosti ispred kamera, kao i cijela ekipa snimatelja, montažera, šminkera, novinara, ekipe iz režije i urednika projekta, sinoć su odradili nevjerojatnih, maratonskih 9 i pol sati emisije 'RTL predstavlja: Oskari'.

3.3.2014.
17:24
RTL
VOYO logo

Dok su ljubitelji pratili najprestižniju filmsku dodjelu u nedjelju 2. ožujka od 23:40 sati, svi su oni bili budni i trudili se da u zabavnom društvu RTL-a gledatelji uživaju u najglamuroznijoj večeri godine.

Prijenos ovogodišnje dodjele nagrada Oscar na RTL Televiziji započeo je uvodnom emisijom u kojoj je voditeljica AntonijaMandić ugostila filmskog kritičara DeanaSinovčića, glumce AnuBegić i GoranaGrgića te zaljubljenike modnog dijela dodjele MatijuVujicu i BorutaMihalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Gretić i PriskaThuring komentirali su gastronomsku ponudu oskarovskog chefa WolfgangaPucka, dok je MirandaViđak video linkom iz Los Angelesa donosila dio atmosfere prije same dodjele.

Image
Foto: RTL

Dolazak zvijezda na crveni tepih komentirali su stilist IvanFriščić i novinarka AnaMiščević, dok je samu dodjelu nagrada, uz Antoniju od 2 do 7 sati, pratio Dean Sinovčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve gledatelje koji nisu pratili dodjelu nagrada, Antonija je u dvosatnoj emisiji 'Jutro s Oskarima' zajedno s gostima Zrinkom Pavlić, BorisomBanovićem i MartinomMilinkovićem rezimirala najuzbudljivije trenutke nezaboravne holivudske noći.

Ovaj pothvat emitiranja najprestižnije dodjele u svijetu sedme umjetnosti trajao je rekordnih 9 i pol sati, što se dosad nije moglo vidjeti niti na jednoj hrvatskoj televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo