DODIJELJENE PRESTIŽNE POSLOVNE NAGRADE: / Hrvatski gospodarstvenik godine je Mate Rimac

Image

Inovator i vlasnik tvrtke Rimac Automobili Mate Rimac dobio je prestižnu poslovnu nagradu i proglašen za gospodarstvenika godine.

4.12.2017.
13:56
VOYO logo

Dodijeljene su prestižne poslovne nagrade, one za gospodarstvenika godine i gospodarski događaj godine, prema izboru čitatelja Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika.

Mate Rimac i Željko Kukurin odnijeli prestižne nagrade

Osim toga, u sklopu projekta Poslovni uzlet proglašeni su i najbolji mali i srednji poduzetnici u 2017. godini, piše Poslovni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručni žiri sastavljen od vodećih novinara i urednika koji u Hrvatskoj prate gospodarstvo, uz predstavnike stručne i znanstvene javnosti odlučio je da je Mate Rimac gospodarstvenik godine, dok je gospodarstvenik godine prema izboru čitatelja Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika Željko Kukurin, šef Valamar Riviere.

Gospodarski događaj godine je lex Agrokor

Gospodarski događaj godine prema izboru stručnog žirija je lex Agrokor, dok čitatelji smatraju da je gospodarski događaj godine odobrenje EU sredstava za Pelješki most, javlja Poslovni.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradu za uzlet izvoza dobio je direktor B.T.C. d.o.o., Ljubomir Tomašić, za uzlet prihoda direktorica Agencije za rad Jasmina Subjak, za uzlet dobiti Joze Tomaš, direktor Potestasa d.o.o., za uzlet zaposlenosti nagradu je dobila financijska direktorica Točka na kraju d.o.o. Suzana Bogović, dok je nagradu za uzlet investicija dobio predsjednik uprave Metis Jerry Pajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo