DOBRO PAZITE AKO KORISTITE UBER U ZAGREBU: / Zbog pogreške u aplikaciji možete ostati bez nekoliko stotina kuna!

Image

Stanovnici Novog Zagreba primijetili su kako rute koje Uber bira, otkako je počeo Advent, dosta vrludaju

21.12.2019.
9:23
VOYO logo

Uber je od samog dolaska u Hrvatsku odmah postao hit zbog jednostavnosti korištenja i pristupačnijih cijena, no u posljednje vrijeme tvrtki se događaju problemi koji se ne mogu riješiti zbog nepostojanja korisničke podrške u hrvatskim gradovima gdje se nalazi.

Baš zbog toga, kad se korisnici nađu u ozbiljnijim problemima koje sami ne mogu riješiti, nađu se u teškoj situaciji. Nasreću, kada se radi o vožnjama, najčešće se problem vezan uz otkazivanje, bezobrazluk vozača ili slično rješava automatski, no tehnički problemi su druga priča, pišu Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudnovate rute

Stanovnici Novog Zagreba primijetili su kako rute koje Uber bira, otkako je počeo Advent, dosta "vrludaju", pišu Vijesti.hr. Primjerice, umjesto da se Sava prijeđe preko Jadranskog most, Uber bira okolni put, prema Muzeju suvremene umjetnosti i zatim preko Mosta slobode.

Taj put može biti puno duži, a samim time i skuplji pa cijene mogu biti i po četiri do šest puta skuplje od onih koje bi bile da se odabere kraći put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo - kad se prelazi Savu u smjeru Novog Zagreba, taj se problem ne pojavljuje, Uber bira najkraći put u svakom trenutku.

Baš zato se korisnicima preporučuje da pomno prate rutu i cijenu te tako spriječe da ih šokira preveliki račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo