'JOŠ 72 SATA' / Dobiva li Hrvatska novu stranku? Iza svega navodno stoji dobro poznat političar

Image
Foto: priznajem.hr

Online zajednica nagađa da bi potencijalna stranka čak mogla biti povezana s podržavateljima bivšeg političara Tomislava Karamarka

4.3.2024.
13:47
priznajem.hr
VOYO logo

Društvenim mrežama širi se slika koja daje naslutiti da na hrvatsku političku scenu dolazi nova stranka, potencijalnog naziva "Za Domovinu!".

Slika prikazuje potencijalni logotip stranke, a pojavila se na stotinama adresa, koristeći sofisticirane programe za filtriranje. Mnogim građanima objava je probudila znatiželju te su dijelili sliku logotipa s dodatkom natpisa "Još 72 sata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sugeriralo bi to da se sprema nešto veliko, što će se uskoro otkriti, ali tko stoji iza svega? Online zajednica nagađa da bi potencijalna stranka čak mogla biti povezana s podržavateljima bivšeg političara Tomislava Karamarka, ali nije jasno znači li to da bi Karamarko vodio stranku ili samo dao svoj politički blagoslov za njezin nastanak, piše priznajem.hr.

Vodeći članovi drugih političkih stranaka, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, izražavaju potporu novom projektu te daju naslutiti da bi neki ugledni političari mogli preći u novu stranku, ukoliko je zaista povezana s Karamarkom. Postavlja se i pitanje kako će nova inicijativa utjecati na vladajući HDZ: hoće li biti zabrinut zbog potencijalne konkurencije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok će na neke odgovore biti potrebno pričekati, jedan odgovor uskoro ćemo dobiti. Točnije, za 72 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo