okrutni napad /

Dobio pet godina zatvora jer je muškarcu maskiran upao u kuću i gurao mu metlu u usta

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Cijelo je vrijeme tražio od njega novac, a kad ga je žrtva po glasu prepoznala i pitala Antu kako mu to može raditi kad on zna njegova oca i kad mu je par puta i platio pivo, ovaj ga je bacio na pod

18.7.2015.
11:26
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Na jedinstvenu kaznu od pet godina zatvora osuđen je jučer nepravomoćno Ante Asanović (32) na Županijskom sudu u Splitu, piše Slobodna Dalmacija. Asanovića je sudsko vijeće pod predsjedanjem Slavka Lozine osudilo, po presudi, zbog toga jer je 22. veljače ove godine, maskiran s montiračem za gume u ruci oko 12.45 u Neoriću ušao u kuću svog sumještanina Petra B. (53) te ga je, dok je ovaj sjedio za stolom, uhvatio za kosu i glavom mu udarao nekoliko puta o stol iščupavši mu pritom pramenove kose. 

Cijelo je vrijeme tražio od njega novac, a kad ga je žrtva po glasu prepoznala i pitala Antu kako mu to može raditi kad on zna njegova oca i kad mu je par puta i platio pivo, ovaj ga je bacio na pod. Nastavio ga je udarati šakama i nogama vičući “daj pare”, a onda mu je stavio montirač na vrat, gurnuo štap od metle u usta i držao mu prsluk na licu gušeći ga i daveći dok je ovaj ležao u nesvijesti. Nakon toga mu je iz džepa uzeo 2040 kuna i još 20 kuna kovanica sa stola te je pobjegao, dodaje Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudsko vijeće ga je na tri godine zatvora osudilo zbog razbojstva te na isto toliko zbog nanošenja osobito teške tjelesne ozljede, a uz to su mu opozvane i dvije uvjetne osude Općinskog suda od 8 i 10 mjeseci za teške krađe, pa mu je izrečena jedinstvena petogodišnja kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo