ŽIRI NEZAPOSLENIH / Dobili ste otkaz? Postanite član žirija u Motovunu!

Image

Kao odraz trenutnog vremena, Motovun film festival traži ljude koji su nedavno dobili nogu na poslu da se jave i postanu članovima Žirija nezaposlenih.

10.7.2009.
14:33
VOYO logo

Motovun Film Festival objavio je u petak natječaj za "Žiri nezaposlenih" za one koji koji su u proteklih šest mjeseci izgubili posao, a koji će, budu li izabrani, na ovogodišnjem festivalu odlučivati o nagradi za najbolji film o ljudskim pravima.

Sa željom da sastav žirija bude odraz vremena u kojem se festival događa, ove će godine o nagradi koja se dodjeljuje u suradnji s Amnesty International Hrvatska, odlučivati tri osobe koje su postale "višak" u vremenu krize, izvijestili su organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijave se šalju do 13. srpnja na adresu nezaposleni@motovunfilmfestival.com, a moraju sadržavati biografiju te dokumente o gubitku zaposlenja u zadanom razdoblju. Izabranima će na natječaju biti plaćen smještaj u Motovunu, a oni su dužni odgledati filmove u konkurenciji i donijeti zajedničku odluku.

Na 11. Motovun Film Festivalu, koji će se održati od 27. do 31. srpnja u tom istarskom gradiću, bit će 65 projekcija, a u glavnom programu prikazat će se 22 filma

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo