pozivi u pomoć? / Do pet godina zatvora zbog zastrašivanja kralja samoće!

Image

Nekadašnja menadžerica Leonarda Cohena proglašena je na sudu u Los Angelesu krivom za zastrašivanje slavnoga pjevača, objavili su u petak mediji.

13.4.2012.
16:51
VOYO logo

Kelley Lynch je osuđena i za kršenje sudske zabrane stupanja u kontaktom s Leonardom Cohenom koju je dobila jer ga je maltretirala pismima i e-mailovima.

Cohen je prekinuo veze s njom 2004. godine, a na sudu je svjedočio da su ga njezine poruke povremeno znale i prepasti, javio je BBC.

Odvjetnik Kelley Lynch tvrdio je da su njezina pisma bila 'pozivi u pomoć, a ne kriminalno ponašanje' te da je njezino ponašanje bilo izazvano i gubitkom posla. No, dodao je i da Lynch nikad nije prišla pjevaču niti upala u njegovu kuću.

Cohen ju je tužio 2005. za krađu milijuna funta, ali za to nikad nije procesuirana. Njih su dvoje bili u kratkoj ljubavnoj vezi, a Cohen je na sudu rekao da je veza prekinuta kad ju je optužio za krađu.

Lynch je Cohena u pismima optužila za izbjegavanje poreza, krivokletstvo i zloupotrebu droga, a pjevačev odvjetnik kaže da mu je zbog tih pisama 'život bio pretvoren u pakao'.

Lynch bi mogla dobiti pet godina zatvora, piše internetska stranica dawn.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo