LJUBAV JE SVE JAČA NA SELU / Djevojke napadaju romantične farmere!

Image
Foto: RTL

U petoj epizodi 'Ljubav je na selu' gledatelji mogu uživati u novim dogodovštinama najpoznatijih farmera. Među dečkima i curama sve je manje nepoznanica i glume, što će farmerima biti od velike pomoći, ali zato će se cure početi sukobljavati.

17.2.2012.
12:23
RTL
VOYO logo

Nakon napornog dana provedenog na farmi Ivan je izveo djevojke u Vinkovce, gdje je Ana prozvana Pepeljugom, dok su Silvija i Ivana imale svoju malu noćnu paradu.

Ni na farmi najstarijeg kandidata nije nimalo mirno, on se čak  morao zaključati u sobu kako bi izbjegao 'napad' djevojaka. Ksenija, Štefica i Davorka su jako zadovoljne kako ih je Mate ugostio. Kao pravi kavalir, odveo ih je u večernju šetnju Hvarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na farmi najvećeg zavodnika sezone okupilo se cijelo društvo da dočeka i pozdravi djevojke. Uz roštilj i pjesmu, no i pokoju čašicu više, Nikolina i Stjepan su se prepustili osjećajima i završili u istom krevetu!

Kandidat koji je najviše priželjkivao ovu avanturu, Stipe, ugostio je svoje dvije dame na imanju u Lici. Božica je Stipi pripremila iznenađenje i ispekla mu kolač. Ali farmer koji je dobio najviše pisama kao da je počeo zapostavljati svoje djevojke jer su one nakon noćnog provoda, u koji ih je Tomislav poveo, ostale nekako – razočarane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije dugog noćnog izlaska Branislava i Martina su imale poteškoća s ustajanjem, ali Tomislav i za to ima vrlo 'romantično' rješenje – polijevanje hladnom vodom!

Među dečkima i curama sve je manje nepoznanica i glume, što će farmerima biti od velike pomoći, ali zato će se cure početi sukobljavati. A tko ih može kriviti kad su naši farmeri zaista odličan ulov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu, 5. epizodu "Ljubav je na selu" pogledajte u nedjelju, 19. veljače u 21:35 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo