'to su moji mater i ćaća' / Djetetu u Omišu pozlilo, usne su mu poplavile, a majka je pokušavala doći do hitne. Spasio ih par

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija

U panici se dvojcu iz auta nisu stigli zahvaliti. Pronašli su ih zahvaljujući jednom komentaru na Facebooku

6.7.2023.
12:43
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Bila je u gradu sa sestrom i nećakom. Nećak je rekao da će se tetovirati, a kada je sjeo rekao je da mu je loše. Prošetali su i sjeli na klupu, a njemu su odjednom poplavile usne i "bio je mrtvo tijelo", ispričala je jedna Omišljanka za Slobodnu Dalmaciju događaj koji, iako jako strašan, danas pamti nešto drugačije i to zbog dobrih ljudi.

Njezina je sestra krenula prema Hitnoj u Omišu. "Mahala je da joj netko stane, zvala sam hitnu", nastavila je. A onda se ukazao dvojac u sivom autu. Upravo su se vraćali iz Splita, stali su na pješačkom prijelazu i uočili ženu s djetetom. Primili su ih u svoj auto te je dječak došao sebi pa su ih odvezli na Hitnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon odlučili su im se zahvaliti na pomoći u trenucima koji su za njih bili poprilično traumatični. Ali, nisu znali kako doći do "dobrih samaritanaca" pa su se oslonili na dobru staru moć interneta.

Image
FILMSKA PRIČA /

Pronađen je pas koji je digao Hrvatsku na noge: 'Prošla je kroz splet nevjerojatnih događaja. Hvala Lauri na herojskom činu'

Image
FILMSKA PRIČA /

Pronađen je pas koji je digao Hrvatsku na noge: 'Prošla je kroz splet nevjerojatnih događaja. Hvala Lauri na herojskom činu'

"Tražim dvoje ljudi u malom sivom autu koji su stali nasred ceste ispred Općine mojoj sestri koja je nosila dijete u naručju i trčala prema Hitnoj. Molim vas ako znate tko je, voljeli bi se zahvaliti i odužiti jer u svoj toj panici ona nije uspjea niti reći hvala. S obzirom na stanje u kakvom je bila nismo niti sigurni da je mali i sivi auto. Ali znamo da su bili muško i žensko", napisala je tetka dječaka u Facebook grupi Grad Omiš to smo mi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo trebalo da internet odradi svoje. "Mislim da su u pitanju moji mater i ćaća", javio se muškarac u komentarima koji tvrdi da je sin navedenog dvojca. I tako su se spojili.

Gospođa je za Danas.hr potvrdila da je njezin nećak u redu te da su se uspjeli zahvaliti ljudima koji su se našli u pravo vrijeme na pravom mjestu, i još bitnije, nesebično brzo reagirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelji Bubaš iz Gline franjevci iz Njemačke sagradili kuću vrijednu 100.000 eura: 'Od srca hvala svima'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo