FILMSKA PRIČA / Pronađen je pas koji je digao Hrvatsku na noge: 'Prošla je kroz splet nevjerojatnih događaja. Hvala Lauri na herojskom činu'

Image
Foto: Facebook / Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

Sola je nakon nesreće izašla iz auta i udaljila se, a na sred autoceste uočila ju je Laura iz Paragvaja koja je prvi put posjetila Hrvatsku. Ne sluteći uopće što se dogodilo, zaustavila je promet i uzela Solu sa sobom. Kontaktirala je Zakladu Bestie, inače zakladu za zaštitu životinja iz Splita. Oni su očitali čip i shvatili da se radi o psu o kojem bruji čitava Hrvatska

4.7.2023.
9:17
Facebook / Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija
VOYO logo

Maleni jorkširski terijer Sola. kojem se izgubio svaki trag nakon prometne nesreće njegovih vlasnika na autocesti od Karlovca prema Ogulina, pronađen je kod stajališta Modruš.

Potvrdila je to policija. Sretan je to kraj priče koja je digla društvene mreže na noge. Naime, slovenski par je ozlijeđen u prometnoj nesreći u nedjelju te su prebačeni u bolnicu, a ubrzo su otpušteni s lakšim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njima je u autu bila i njihova četveronožna miljenica za kojim je kasnije krenula potraga i to zahvaljujući njihovom sinu, Lojzeku koji je u jednoj Facebook grupi objavio apel za pomoć. "Dragi prijatelji, pišem vam iz Slovenije. Moji roditelji su imali tešku prometnu nesreću", započeo je. "Treba mi vaša pomoć", glasila je njegova objava koja je pokrenula pravu lavinu. Mnogi su javljali u komentarima da su podijelili objavu, poslali fotografiju psa medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog je dana malena Sola iz Slovenije pronađena. "Njoj se dogodio splet nevjerojatnih događaja koji su završili sretno", poručili su iz Zaklade Bestie koji su je naposljetku spojili s njezinim vlasnicima. Sola je nakon nesreće izašla iz auta i udaljila se jedan kilometar. Tada ju je na sred autoceste vidjela Laura iz Paragvaja koja je prvi put posjetila Hrvatsku. Ne sluteći što se dogodilo, zaustavila je promet i uzela Solu sa sobom. Kontaktirala je Zakladu Bestie za zaštitu životinja iz Splita. Oni su očitali čip i shvatili da se radi o psu o kojem bruji čitava Hrvatska, pa i dobar dio Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Zaklade su poručili da su vlasnici presretni što je njihova mezimica dobro. "Uz puno drame sve je dobro završilo. Hvala Lauri na ovom herojskom činu", zaključili su. U međuvremenu se javio i sin ozlijeđenog para koji je i započeo potragu za Solom. "Sada su je preuzeli prijatelji iz Trogira", napisao je.

Gotovo pa filmska priča na kraju je dobila sretan završetak. Izlet je ovo koji će zasigurno još dugo pamtiti Solini vlasnici, ali i Laura koja je nesebično pomogla ovoj preslatkoj njuškici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je Đođo, prodaje cvijeće na Trešnjevačkom placu i obožava lubenicu: 'Ali i fotkanje! Baš je svinjica'

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo