TKO ZNA KOME / Djelatnica slavonske općine nasjela na prevaru pa uplatila 38.000 eura na račun u Portugalu

Image
Foto: Shutterstock

Slučaj se odvio sredinom siječnja ove godine. Zaprimila je elektroničku poruku pri čemu je mislila da je poruka od osobe koja odabrava plaćanja, a nakon toga je više desetaka tisuća eura uplatila na bankovni račun otvoren u Portugalu. Poslicija nastavlja daljnji rad kako bi pronašli počinitelja

22.2.2023.
15:57
Shutterstock
VOYO logo

Djelatnica jedne općine u Brodsko-posavskoj županiji sredinom siječnja ove godine uplatila je preko 38.000 eura na bankovni račun nepoznate osobe koja ju je dovela u zabludu, priopćila je PU brodsko-posavska.

Zaprimila je elektroničku poruku pri čemu je mislila da je poruka od osobe koja odabrava plaćanja, a nakon toga je više desetaka tisuća eura uplatila na bankovni račun otvoren u Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalistička policija PU brodsko-posavske zaprimila je kaznenu prijavu za prijevaru od općine u kojoj se odvio ovaj slučaj zbog čega policijski službenici podnose posebno izvješće slavonskobrodskom Općinskom državnom odvjetništvu protiv nepoznatog počinitelja. Nastavljaju daljnji rad i istraživanje kako bi ga pronašli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo