DIRLJIVA PRIČA IZ MEĐIMURJA: / Anitu (24) i njenu biološku majku razdvojila je teška bolest. Sada su se susrele nakon 22 godine

Image
Foto: Vijesti.hr

'Taj susret, taj zagrljaj, ona dok mi je rekla da sam ja 'njezina mala', to je neopisivo. Svi smo plakali'

18.9.2019.
22:47
Vijesti.hr
VOYO logo

Anita Šimunić (24) iz Međimurja prvi je puta nakon 22 godine ponovno vidjela svoju biološku majku. Naime, njih dvije je razdvojila majčina bolest, a razdvojene kći i majka ponovno su se susrele 30 kilometara od Vučetinca. Posljednji put Anita je majku vidjela kada je imala tek dvije godine.

Image
Image

Djevojka je svoju majku posjetila u psihijatrijskoj ustanovi u kojoj se liječi, pišu Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anita godinama nije bila spremna za susret

"Dok sam ja nju vidjela, ona je znala jer su njoj ujutro rekli da će joj doći kći. Ona je bila jako sretna, koliko god se mogla osjećati u tom trenutku jer je malo bolesna, ali jako je bilo lijepo", priča 24-godišnjakinja. Ova djevojka je od rođenja znala da ima biološku majku, no da je ona teško bolesna. Zadnji put majka i kći vidjele su se kada je Anita imala samo dvije godine te ona godinama nije bila spremna za susret sa svojom mamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su imali neke svoje uspomene, a ja nisam imala nikakve. Bilo mi je jako teško, ali zahvaljujući mojim roditeljima, puno su mi pomogli i stvarno mi je to značilo", kaže Anita.

Image
DIRLJIV SUSRET U ITALIJI: /

Kćer pronašla majku 70 godina nakon rata

Image
DIRLJIV SUSRET U ITALIJI: /

Kćer pronašla majku 70 godina nakon rata

Podrška su joj obitelj i suprug

Anita kaže da su roditelji koji su ju othranili njezina velika podrška i da bi za njih učinila bilo što na svijetu. Osim njih, potporu joj daje i suprug Marko Šimunić s kojim ima dvoje djece. Marko kaže da mu je drago što se njegova supruga ponovno sastala s majkom i da "sada mogu živjeti u miru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim joj pružiti onoliko ljubavi koliko nisam mogla prije i koliko ona nije mogla meni pružiti. Želim joj dati priliku da se družimo makar na dva sata jer i to puno znači", zaključila je Anita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo