Komentar šprajca na ilegalni klub /

Direkt ekskluzivno doznaje i policija i inspektori znaju za taj klub: 'Čovjek je definitivno zaslužio Zlatnu kunu za poduzetnika godine'

Ako u Hrvatskoj želite izigrati zakon ili neki propis najbolje je da ga doslovce poštujete.

18.11.2020.
22:45
VOYO logo

Imamo i nastavak priče o navodno tajnim zagrebačkim klubovima za koje izgleda znaju svi osim policije i Kriznog stožera. Nakon što je Jutarnji list objavio reportažu o ilegalnim klubovima koji rade cijelu noć, ministar policije je pozvao građane i medije da svaku takvu rabotu odmah prijave. Pa smo danas doznali da mu je prvi to trebao prijaviti ministar Vili Beroš jer je jedan od tih klubova upravo u zgradi u kojoj se nalazi  i ministarstvo zdravstva.

Drugim riječima, dok vrijedni djelatnici ministarstva dolaze na posao negdje oko deset, zagrebački partijaneri pokraj njih se vraćaju kući, i za to eto dosad nitko nije znao.
Ali to nije sve. RTL Direkt ekskluzivno doznaje da i policija i inspektori znaju za taj klub ali mu ne mogu ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime ako u Hrvatskoj želite izigrati zakon ili neki propis najbolje je da ga doslovce poštujete. Pa nam je vlasnik tog kluba objasnio da se njegov klub službeno ne vodi kao noćni klub nego kao udruga, a Odluka kriznog stožera o ograničenju radnog vremena kafića, restorana i noćnih klubova, kako već u naslovu kaže ništa ne kaže o tome do kad smiju raditi udruge.

Evo što kaže, ne vlasnik nego predsjednik udruge gospodin Krešimir Leboš, koji ima i potvrdu o obavljenom inspekcijskom nadzoru, dakle čovjek kojemu treba iskreno čestitati i stisnut ruku, čovjek koji je definitivno zaslužio Zlatnu kunu za poduzetnika godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTRAGA U NOĆNOJ INSPEKCIJI /

Ilegalne zabave? Javna je tajna da postoje! Bez problema smo pronašli jednu takvu u Zagrebu koji noću živi kao da korona ne postoji...

Image
POTRAGA U NOĆNOJ INSPEKCIJI /

Ilegalne zabave? Javna je tajna da postoje! Bez problema smo pronašli jednu takvu u Zagrebu koji noću živi kao da korona ne postoji...

"Povodom neprovjerenih napisa u medijima gdje se poziva na linč i 'drukanje' od strane građana u ime Udruge odgovorno izjavljujem: Udruga “Zagreb” nije noćni klub ili skupina nasilnih konjokradica već legitimno udruženje građana u svrhu promicanja zajedničkih interesa, konkretno alternativne glazbene scene i kao takvi djelujemo javno i transparentno u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i Zakonima RH. U prilog tome posjedujemo zapisnik o obavljenom inspekcijskom nadzoru na dan 24. listopada od 2.45 do 3 sata gdje su ustanovili da nema nepravilnosti u djelovanju Udruge Zagreb te su nam dozvolili nastavak održavanja. Sloboda Narodu!
Krešimir Leboš, predsjednik Udruge Zagreb".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo