OGLAS

Problemi u Zagrebu / Deur zagrebačkoj vlasti: 'Za što vam treba novac od poskupljenja vode?'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Tomaševića i platformu Možemo pozvao je da građanima ne nameću ideološke teme samo kako bi skrenuli pozornost sa stvarnih problema Zagreba

2.3.2023.
15:56
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zastupnik Ante Deur (HDZ) upitao je u četvrtak zagrebačku gradsku vlast, koja je od 1. ožujka za 15 posto povećala cijenu vode, za što joj treba taj novac, a gradonačelnika Tomaševića prozvao da mijenjanjem imena ulica "zaziva komunističke politike", umjesto da brine o poskupljenju.

Čime su Milka Planinc i Anka Berus, jugoslavenske političarke upitnih ideoloških izbora, zadužile Hrvatsku da bi ulice u Zagrebu nosile njihova imena, zapitao se Deur u saborskom govoru na slobodnu temu i odgovorio „zločinačkim djelima“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne nameću ideološke teme kako bi skrenuli pozornost

"Ispred imena Planinčeve nalaze se imena 15.840 poginulih hrvatskih branitelja, za početak, o imenima nestalih da ne govorim", rekao je zastupnik.

Tomaševića i platformu Možemo pozvao je da građanima ne nameću ideološke teme samo kako bi skrenuli pozornost sa stvarnih problema Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Kažete da voda poskupljuje jer ćete time sufinancirati EU projekte, zanimljivo, a još je zanimljivo da resorni ministar Filipović javno govori da vaše opravdanje ne stoji, jer ni jedan projekt niste prijavili“, izjavio je Deur.

Image
'obična izmišljotina'' /

Mislav Herman: 'Tomašević govori potpune neistine o razlozima poskupljenja vode u Zagrebu'

Image
'obična izmišljotina'' /

Mislav Herman: 'Tomašević govori potpune neistine o razlozima poskupljenja vode u Zagrebu'

Vučemilović: Ulaganje u nekretnine isplativije od obveznica

Vesna Vučemilović (HS) zapitala se je li subvencioniranje kredita preko APN-a najbolja mjera za rješavanje stambenog pitanja mladih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjih šest godina država je subvencionirala 27.688 stambenih kredita mlađima od 45 godina, ti su krediti trebali biti demografska mjera, ali su se s vremenom pretvorili u briljantnu mjeru za pogodovanje nektretninskom biznisu, navela je.

Iznijela je podatak da je na početku programa subvencionirana bila gotovo desetina vrijednosti nekretnine, dok je danas u Zagrebu to manje od četiri posto vrijednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnila je zašto je tako: svaki novi krug subvencioniranja kredita je uglavnom značio rast cijena nekretnina.

Istaknula je i kako se u vrijeme visoke inflacije ulaganje u nekretnine čini kao vrlo sigurno i isplativo. Doda li se tome i rast cijena nekretnina, koje su se u pet godina udvostručile, onda je ulaganje u nekretnine itekako isplativo, isplativije od narodnih obveznica, zaključila je zastupnica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Brak na prvu
Dosje Jarak
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Sluga naroda
Zlatni dečko
default_cta
Megadance
Južni vetar
Gabby
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Oklada stoljeća
VOYO logo