DETALJNA PROGNOZA ZA TJEDAN: / Pripremite se na temperaturne šokove - ići ćemo do +27, ali ne veselite se prerano

Image
Foto: Pixsell, Thinkstock

I u sljedećem tjednu nastavit će se ćudljivo vrijeme kakvo nas je pratilo cijelog travnja.

8.5.2017.
7:15
Pixsell, Thinkstock
VOYO logo

U cijeloj zemlji povremeno će padati kiša. Ona će biti češća u većini krajeva u nedjelju, posebno prijepodne, a vjerojatno i u prvom dijelu utorka. Izmjena toplijih i svježijih dana nastavit će se do srijede, a najhladnije će u većini Hrvatske biti u utorak. U srijedu ujutro moguć je i mjestimično slabi mraz, i to ne samo u gorju, javlja HRT.

Osjetan porast temperature od srijede

Na Jadranu će biti bure. Od srijede nas očekuje više sunca te osjetan porast temperature, ali vrijeme i dalje neće biti stabilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom tjedna na kopnenom će području biti promjenjivo, povremeno s kišom, a zatim nešto stabilnije uz više sunca. Utorak i srijeda će biti hladniji, a na tlu će biti i mraza.

I vikend će biti kišovit

I na Jadranu u ponedjeljak i utorak promjenljivo, mjestimice s kišom, pri čemu će češćih pljuskova biti u utorak, kada će prolazno zapuhati i jaka bura, osobito potkraj dana. U srijedu pretežno sunčano te novo jačanje juga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj tjedna donosi osjetan rast temperature koja će u pojedinim dijelovima zemlja, posebno na kopnu, rasti i do 27 stupnjeva. Ipak će ostati dosta oblaka, pa je mogućnost kiše za sljedeći vikend velika.

Image
Image
Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo