BILICE ZAVIJENE U CRNO / Detalji tragične smrti hrvatskog učenika u Pragu: 'Njegova majka je prije tri godine izgubila supruga, a sada je izgubila sina'

Image
Foto: YouTube/Screenshot

'Na maturalnom putovanju u Pragu ukupno je 51 naš učenik, a s njima su u pratnji četiri nastavnika i jedan liječnik. Svi su oni u strašnom šoku'

3.9.2017.
16:24
YouTube/Screenshot
VOYO logo

U nesretnom slučaju u nedjelju u jutro u Pragu je poginuo 19-godišnji Ante Bare Mikulandra iz Bilica, maturant šibenske Prometno-tehničke škole. 

Prema informacijama ravnatelja škole Zdravka Perana, Bare Mikulandra je pao s hotelskog balkona s visine od nekoliko metara, a nakon što ga se bez uspjeha pokušalo reanimirati, konstantirana je smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na maturalnom putovanju u Pragu ukupno je 51 naš učenik, a s njima su u pratnji četiri nastavnika i jedan liječnik. Svi su oni u strašnom šoku te će se već tijekom ponedjeljka vratiti kući u Šibenik, premda je eskurzija trebala potrajati do petka. 

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Učenik šibenske škole preminuo na maturalcu u Pragu: rano ujutro pao s balkona

Ujedno, sa šibensko-kninskim županom Goranom Paukom poduzeli smo potrebne radnje da se tijelo dopremi što prije u Hrvatsku", rekao je Peran i dodao kako je 19-godišnjak bio dobar i marljiv učenik, miran i samozatajan mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilice su zavijene u crno. Svi smo šokirani tragičnom smrću našeg mladog sumještanina. Njegova majka Daria je shrvana. Prije tri godine, suprug joj Luka umro je u 39. godini života od bakterije, a sada je izgubila sina. Ante je bio njihovo najstarije dijete, a još imaju dva mlađa sina i malenu kćerkicu", ispričao je za Jutarnji listJoško Ćaleta-Car, načelnik općine Bilice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo