dobre vijesti /

Deset linija iz 10 destinacija: Ryanair od 1. srpnja ponovo leti za Zadar

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Turisti mogu početi planirati svoj dolazak u Hrvatsku zrakoplovima

9.6.2020.
15:20
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Zračni prijevoznik Ryanair najavio je u utorak da od 1. srpnja počinje ponovo letjeti za Zadar i to s deset linija u sklopu ljetnog reda letenja.

U najavi ponovnih letova za Zadar, iz Ryanaira su poručili da time, a s obzirom da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, potiču turiste da počnu planirati ljetne odmore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje ponovnu uspostavu deset linija sa Zadrom i raduje se što će dovođenje turista pomoći razvoju regionalnog gospodarstva na koje se oslanjaju tisuće radnih mjesta", poručila je voditeljica prodaje i marketinga za jugoistočnu Europu Olga Pawlonka.

To je, kako ističe, i prilika za one putnike kojima su zbog ograničenja putovanja otkazani proljetni letovi da iskoriste Ryanairove vaučere i rezerviraju putovanja, a ukidanje putničkih restrikcija i ponovno uvođenje linija za Zadar planiraju i 'proslaviti' kratkotrajnom rasprodajom putničkih karata za putovanja u srpnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovnom dolasku Ryanaira u Zračnu luku Zadar, za koju je taj prijevoznik godinama među važnijima, vesele se i na toj luci, čiji direktor Josip Klišmanić ističe da će ove godine Zadar spojiti sa 10 destinacija kojima će približiti prirodne ljepote Zadra i Hrvatske.

Ni iz te zračne kompanije, ni iz zračne luke pritom nisu iznijeli ima li, koliko i od kuda rezervacija za letove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo