NA SVOM KARIPSKOM OTOKU / Depp nazvao jezero po Heathu Ledgeru

Image

Najkul tip u Hollywoodu na jedinstven se način prisjeća svojih pokojnih prijatelja.

3.6.2009.
8:26
VOYO logo

Johnny Depp je odlučio nazvati jedno jezero na karipskom otoku čiji je vlasnik po svom pokojnom prijatelju, glumcu Heathu Ledgeru. Jezero je smješteno u samom "srcu" otoka, a Depp ga je preimenovao u Heathovo mjesto. 

Dvojica glumaca upoznala su se i sprijateljila još početkom desetljeća kada je Ledger tek počinjao karijeru, a Johnny je, uz Judea Lawa i Colina Farrella, bio jedan od glumaca koji su završili njegov posljednji film "Imaginarium Of Doctor Parnassus". Honorar od te uloge Depp se odrekao u korist Ledgerove kćerke Matilde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratimo se otoku - otkad ga je 2004. godine kupio za vrtoglavih 3.6 milijuna dolara nekoliko lokacija na njemu nazvao je po najvažnijim osobama u svom životu. Tako je osim članova obitelji, supruge Vanesse Paradis te djece Lily Rose i Jacka, dio otoka dodijelio još  jednom velikom prijatelju, pokojnom izumitelju Gozno novinarstva i legendarnom književniku Hunteru S. Thompsonu. Njega je upoznao kada se je spremao glumiti ga u ekranizaciji kultnog romana "Strah i prijezir u Las Vegasu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo