DIZALI SU TRI PRSTA, SAD SPUŠTAJU GLAVE / Mladići kraj Knina skidali hrvatsku zastavu: Pritvoreni su i osumnjičeni za povredu ugleda Republike Hrvatske

Image
Foto: TikTok

Na snimci objavljenoj na TikToku vide se dva mladića od kojih jedan skida hrvatsku zastavu, pokazuje tri prsta, dok drugi govori: 'Ajmo, skidanje, skidanje'

11.6.2023.
15:40
TikTok
VOYO logo

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 20-godišnjaka i 49-godišnjakom osumnjičenima za povredu ugleda Republike Hrvatske.

Policijski službenici su, na temelju prikupljenih saznanja i dostupnih materijala na društvenim mrežama, utvrdili kako je 20-godišnjak 26. svibnja u mjestu Kovačić, na brdu Gradina, s čeličnog stupa skidao hrvatsku zastavu, dok ga je drugi 20-godišnjak snimao i pritom ga poticao govoreći mu da je skine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimljeni materijal su objavili na društvenim mrežama i proslijedili 49-godišnjaku koji ga je potom dijelio drugim osobama putem internetskih komunikacija. Ovakvim su postupanjem grubo omalovažili zastavu Republike Hrvatske.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo