DATUMI JE DEMANTIRAJU: / Izjave Ane Karamarko o raskidanju ugovora ne slažu se s onim što u njemu piše!

Image

Ana Karamarko tvrdi da je suradnju s tvrtkom Joze Petrovića raskinula kad je postalo izvjesno da bi njen suprug mogao postati član Vlade.

10.5.2016.
22:25
VOYO logo

"Moja tvrtka imala je ugovor s tvrtkom Peritus savjetovanje i bila sam upoznata s njihovim radom onoliko koliko je to bilo bitno za poslove koje smo obavljali mi kao marketinška agencija. Riječ je o uobičajenom ugovoru o pružanju agencijskih usluga iz područja marketinga i komunikacija. Tvrtka Drimia nikad nije obavljala nikakve poslove za Peritus savjetovanje koji bi bili u interesima MOL-a", riječi su kojima se Ana Karamarko danas za Jutarnji list osvrnula na aferu vezanu uz suradnju s Josipom Petrovićem.

Pritom je istaknula da njen posao nema veze s politikom, a da joj je 60 tisuća eura isplaćeno za rad tijekom dvije godine te da je u iznosu uračunat i PDV. Ali i da je Karamarko bio upoznat s onim što radi njena tvrtka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojašnjenja se ne slažu s ugovorom

No, njena daljnja pojašnjenja vidljivo se kose s onim što stoji u ugovoru koji je objavio Nacional.

Tako primjerice Ana Karamarko navodi da je s Jozom Petrovićem raskinula ugovor kada je bilo izvjesno da će HDZ doći na vlast i njen suprug na funkciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onoga trenutka kad je postalo izvjesno da bi moj suprug mogao postati član Vlade, gospodina Petrovića obavijestila sam da raskidamo ugovor. Na vrijeme sam raskinula suradnju s tvrtkom Peritus savjetovanje upravo zbog okolnosti koje su se promijenile dolaskom HDZ-a na vlast i moga supruga na spomenute funkcije", kazala je.

Image
'TO JE UOBIČAJENI UGOVOR...': /

Ana Karamarko progovorila o poslu s lobistom MOL-a za koji joj je isplaćeno pola milijuna kuna

Image
'TO JE UOBIČAJENI UGOVOR...': /

Ana Karamarko progovorila o poslu s lobistom MOL-a za koji joj je isplaćeno pola milijuna kuna

Ugovor je trajao dvije godine

No, u dijelu gdje je navedeno trajanje ugovora stoji kako se on sklapa 1. veljače 2013. i istječe 31. siječnja 2015. Tako je u vrijeme kada je ugovor istekao Ana Karamarko još uvijek bila Ana Šarić (udala se u svibnju 2015.), parlamentarni izbori nisu bili ni na vidiku, a kamoli da je njenom današnjem suprugu bila izgledna fotelja prvog potpredsjednika Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Karamarko i sama na kraju ističe kako aneksa i novih ugovora s Jozom Petrovićem nije bilo te da je suradnja dvije tvrtke okončana 2015. godine. No, kako se čini po podacima navedenim u ugovoru, ne zato što ga je ona raskinula, već zbog njegova - isteka.

Sve o ovoj aferi možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo