'Kalmeta je dobio ponudu koju nije mogao odbiti'

Uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a, Darko Milinović je prokomentirao podršku koju je Božidar Kalmeta dao njegovom protukandidatu Tomislavu Karamarku.

30.4.2012.
14:10
VOYO logo

"Dobio sam informaciju iz Zadra da je Kalmeta dobio ponudu koju nije mogao odbiti", riječi su kojima je Darko Milinović prokomentirao odluku Božidara Kalmete da na predstojećim stranačkim izborima podrži Tomislava Karamarka. I sam se, kazao je, pita o kakvoj je ponudi riječ.

Milinović je to novinarima izgovorio uoči početka sjednice Predsjedništva HDZ-a na kojoj raspravlja o unutarstranačkim izborima te Statutu stranke. Milinović je također kazao kako od Kalmete podršku nije ni očekivao, te je istaknuo da traži podršku od HDZ-ovaca koji su spremni ginuti za stranku te koji nemaju pritom figu u džepu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković uz Karamarka

Gordan Jandroković, koji je nedavno također podržao Karamarka, kazao je da mu je drago da većina njegovih kolega uviđa da je riječ o najboljem kandidatu za šefa stranke. Dodao je ujedno da je dobro da ljudi konačno otvoreno govore o tome kojeg kandidata podržavaju. No, Ivan Jarnjak primjerice nije želio otkriti tko je njegov favoriti. Kalmeta se, iako je član Predsjedništva, na sjednici nije pojavio.

specijal-201012070191004-Izbori u HDZ-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo