CRO Demoskop /

Damira Gregoret u informativnoj emisiji RTL Danas donosi ekskluzivne rezultate istraživanja CRO Demoskop

Image

Redovito mjesečno istraživanje agencije Promocije plus ekskluzivno donosimo u RTL-ovoj središnjoj informativnoj emisiji „RTL Danas“

8.1.2019.
15:43
VOYO logo

Što građani misle o političarima i političkim strankama? Tko ima njihove simpatije, a čija je popularnost pala? To su samo neka od pitanja na koja odgovore daje CRO Demoskop, redovito mjesečno istraživanje agencije Promocije plus, a čije će rezultate ekskluzivno donositi RTL u središnjoj informativnoj emisiji „RTL Danas“.

„Bavit ćemo se rejtinzima stranaka i političara, a uz to, ovisno o aktualnostima, donosit ćemo i odgovore građana na pitanja koja će se u javnosti otvarati. Ovakva ispitivanja pokazivala su i pokazuju trendove, to je neupitno, a političari kojima trendovi nisu naklonjeni to uglavnom osporavaju jer se ne mogu pomiriti s lošim rezultatima“, kaže Damira Gregoret, politička reporterka RTL-a koja će početkom svakog mjeseca gledateljima prezentirati rezultate CRO Demoskopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo istraživanje, a tiče se potpore građana s kojom su političari i stranke ušli u 2019., Gregoret donosi u srijedu, 9. siječnja, u 18:30 u „RTL Danas“, a rezultate će komentirati i Zoran Šprajc u emisiji „RTL Direkt“.

Neke od tema koje će se istraživati su: smjer kretanja zemlje (društveni optimizam), izlazak na izbore, percepcija političara, najpozitivniji hrvatski političar, najnegativniji hrvatski političar i slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraživanje se provodi početkom mjeseca na reprezentativnom uzorku (punoljetna populacija u Hrvatskoj) od 1.300 ispitanika CATI metodom (telefonski). Uzorak je stratificiran po županijama i veličini naselja, uz kontrolu socio-demografskih obilježja birača po spolu, dobi i obrazovanju; standardna greška uzorka: ±2,7% uz razinu pouzdanosti od 95%.

Ne propustite biti uz „RTL Danas“ i Damiru Gregoret u srijedu u 18:30, u prvom ovogodišnjem istraživanju CRO Demoskop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo