OKRUGLI STOL /

Damir Krstičević: 'HDZ je najsnažnija stranka i vodi državu na najbolji mogući način'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Ministar obrane Damir Krstičević uvjeren je u zajedništvo unutar HDZ-a, kao i njenu poziciju najjače u Hrvatskoj

10.12.2019.
12:09
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane te član predsjedništva HDZ-a Damir Krstičević ocijenio je da postoji sloga unutar HDZ-a koji je, kako je rekao, najsnažnija stranka i vodi državu na najbolji mogući način.

Rekao je to odgovarajući na pitanja novinara na marginamaokruglog stola na temu "Dr. Franjo Tuđman – vrhovni zapovjednik i državnik", a u povodu 20. godišnjice smrti prvog hrvatskog predsjednika, koji se održava na  Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su Krstičevića pitali zašto 20 godina nakon smrti nema sloge unutar HDZ-a te provodi li se njegova politika unutar stranke kojoj je ona osnova.

"Mislim da sloge ima, zajedništva ima i vidimo i danas, HDZ je najjača, najsnažnija stranka i vodi državu na najbolji mogući način. Činimo sve da situacija bude još bolja, još kvalitetnija i  to ćemo raditi i dalje ", rekao je Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Održana je i sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj je jedna od tema bila i nabavka višenamjenskihborbenihaviona.

Ministar je rekao da ih je Povjerenstvo koje je za to zaduženo izvijestilo o statusu projekta, slanju zahtjeva državama. Dodao je da proces nabavke mora biti transparentan te da je nabava aviona u funkciji sigurnosti države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo