'obrat koji je možda i poluobrat' / Damir Jelić: 'HDZ nije za podjele fotelja nego za boljitak Hrvatske'

'Ja ne mogu prejudicirati sutrašnje sastanke, ali već sve govori plodnost tripartitnosti nije, pa i razgovori van prostorija HDZ-a nisu tripartitni', zaključio je HDZ-ovac Jelić

20.12.2015.
18:28
VOYO logo

HDZ-ovac Ivo Jelić dao je izjavu za medije u kojem je ponovno poručio kako je stav Domoljubne koalicije znan od početka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od starta smo bili za razgovore, ali je uistinu došlo vrijeme, slušajući bilo nacije, od kojeg trenutka ti razgovori jesu ili nisu plodonosni. Je li ovo trenutak u kojem je bitno biranje fotelja ili funkcija ili boljitak Hrvatske...", kazao je Jelić.

"Nismo za bilo kakve fotelje jer smatramo da ovaj oblik tripartitne vlade koji se nudi ne bi bio plodonosan. Dokaz tome su i ova tri dana u kojima se pokazalo da to ne ide, a kamoli nešto što bi sljedeće četiri godine trebalo služiti Hrvatskoj", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je kako će Domoljubna koalicija sutra u 12 sati imati predsjedništvo i razgovarat će i dalje o "obratu koji je možda i poluobrat".

"Ja ne mogu prejudicirati sutrašnje sastanke, ali već sve govori plodnosti u tripartitnosti nema, pa i razgovori van prostorija HDZ-a nisu tripartitni", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo