Hamed Bangoura /

'Da je 70 posto novca otišlo u infrastrukturu, ne bi bilo ovakvih prizora pri u gradovima pri malo većoj kiši'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

'Nakon požara sad će nas i poplave 'iznenaditi'. Nema strategija, nema preventive, a i koga je briga što se to ponavlja iz godine u godinu', napisao je Hamed Bangoura

11.9.2017.
17:05
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Poduzetnik i nekadašnji tv voditelj Hamed Bangoura, koji aktivno kritizira najavu uvođenja poreza na nakretnine, objavio je status na društvenim mrežama u kojem objašnjava zašto je protiv novih nameta koji bi donijeli nove prihode lokalnoj upravi.

Status Hameda Bangoure prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Vas zanima odgovor na pitanje zašto sam protiv novih poreza, nameta i zašto trebamo hitno reformu lokalne samouprave dovoljno je da pogledate danas potop u Zadru. To Vam je odgovor na pitanje gdje su naši novci od raznih komunalnih naknada i kako se s njima gospodari.

Znam, ne možeš protiv prirode, ali da je 70% novca zaista otišlo u infrastrukturu, a ne na plaće i lopovske makinacije nametnicima poput onog iz Škabrnje recimo, da se radilo kvalitetno, a ne po rodijačkim vezama, ne bi bilo ovakvih prizora pri svakoj malo većoj kiši u gradovima i općinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon požara sad će nas i poplave "iznenaditi". Nema strategija, nema preventive, a i koga je briga što se to ponavlja iz godine u godinu. Važno da se lokalne seronje i njihovi pajdaši bogate i da se ima za plaće u glomaznom, niškoristi državnom i lokalnom aparatu. Milijarde su vlašću opijeni lokalni šerifi "bacili" niz vjetar, pa direktno u svoje i džepove svojih rodijaka. I nije im dosta, jer ionako nitko za kriminal od njih ni ne odgovara, pa zašto onda mijenjati taktiku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo