D. Milinović: Zezao sam se s ranjenim policajcem

Ministar zdravstva bio je u posjeti policajcu koji je u neredima na utakmici u subotu izgubio oko. Najavio je kako će K. Trokter biti pušten kući iz KBC-a Zagreb kroz nekoliko dana.

5.5.2010.
18:23
VOYO logo

"Policajac je pun optimizma. Razgovarali smo 20 minuta i zezali se. Odlučan je krenuti dalje i povjerio mi je kako nije znao da u bolnicama rade tako divni ljudi kao i da u Hrvatskoj ima toliko divnih građana koju mu svaki dan pružaju ruku", kazao je u srijedu rekao je ministar Darko Milinović nakon posjete interventnom policajcu Kristijanu Trokteru na KBC-u Zagreb.

arti-201005030031006Ondje se 33-godišnji policajac iz Leštakovca kraj Varaždina oporavlja od operacije oka na kojoj je završio nakon nogometnog derbija između Dinama i Hajduka, kada su mu navijači ubacili petardu u vizir. Milinović je kazao i kako će ranjeni policajac kroz nekoliko dana izaći iz bolnice, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar je posjetio i ženu kojoj je nedavno transplantirano srce dječaka iz Grčke i izjavio je kako je ponosan što je ministar zdravstva jer se povećao broj uspješnih operacija presađivanja organa. Najavio je i kako će sutra na sjednici Vlade izaći s tri izmijenjena zakona o reformi zdravstvenog sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo