pohvale za splićane / Čupić: 'Nije mi toliko teško pao poraz koliko mi je žao što smo razočarali ovu divnu publiku, od srca im hvala!'

'Da, nije mi tako teško pao poraz koliko mi je žao što smo razočarali navijače koji su nas bodrili od prvog dana Eura, nije bilo nimalo zvižduka, ispratili su nas na najbolji mogući način, od srca im se zahvaljujem', rekao je Čupić

16.1.2018.
22:41
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u posljednjem je susretu u skupini A prvog kruga Europskog prvenstva u Spaladium Areni izgubila od Švedske sa 31-35 (12-17).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje viđenje raspleta skupine ponudio nam je Ivan Čupić. 

Ivane, kako komentiraš utakmicu? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šveđani su stara skandinavska škola, kad ih pustiš da se razmašu na početku, onda ih je teško uhvatiti. Prvo poluvrijeme je naša obrana bila loša, nismo se vraćali i oni su to iskoristili uz sav pritisak. Drugo poluvrijeme smo sve pokušali, miksali smo postave, mijenjali vratare, igrali bez vratara, ali Šveđani su od prve do zadnje minute bili bolji suparnik i zasluženo su pobijedili. 

Što je pošlo po zlu? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana je bila loša. Prve dvije utakmice smo primili 22, 23 gola, to je neki preduvjet da bi mogao pobijediti. Danas smo na poluvremenu već imali 17 u mreži, to je u drugom poluvremenu bilo preteško za stići, 35 golova je previše za ozbiljan rukomet koji se igra na Euru, normalno da smo kažnjeni. 

Sad selite u Zagreb? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, nije mi tako teško pao poraz koliko mi je žao što smo razočarali navijače koji su nas bodrili od prvog dana Eura, nije bilo nimalo zvižduka, ispratili su nas na najbolji mogući način, od srca im se zahvaljujem. Molim navijače da dođu i u Zagreb i da prirede nezaboravnu atmosferu, jer će nam trebati, to su bitne tri utakmice i nadam se sličnoj atmosferi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo