'ČUJEM DA STE KAO MALI IMALI PROBLEMA S ANEMIJOM, KAKO JE SAD?' /

Šprajc Plenkoviću poklonio košaricu važnih proizvoda

Image
Foto: RTL

Zoran Šprajc večeras je u RTL Direktu ugostio premijera Andreja Plenkovića koji je na njegovom vrućem stolcu odgovarao na pitanja o prvoj godini mandata ove Vlade.

19.10.2017.
0:18
RTL
VOYO logo

Premijer je, između ostalog, zaključio kako jedina je nedaća koja nije zadesila njegovu vladu u ovoj godini, teroristički napad, ali je odgovarao i na neka konkretnija pitanja.

Poručio je kako želi da se slučaj Agrokor rasvijetli do kraja i pojasnio što je vrh vlade radio u banskim dvorima u subotu. 'Sasvim je jasno da politika HDZ-a ni na koji način ne utječe na rad policije i odvjetništva. A što se tiče sastanaka vikendom, pa imamo sada situaciju da je predsjednica otišla u Moskvu, predsjednik Sabora je u Kanadi, ja sam bio u Bruxellesu i imali smo normalne konzultacije. Nitko se ne bi čudio da dođe u nedjelju i zatekne nas tamo', rekao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer je bio upitan i što misli - zašto ljudi odlaze iz Hrvatske.

'Mi smo zemlja koja polako dolazi kraju tranzicijskog razdoblja. Da smo tranziciju apsolivirali ne bi nam se dogodio slučaj Agrokor, koji nam se sada događa. Jednostavno činjenica je da ulaskom u Europsku uniju imamo i slobodu kretanja, sve se to lakše korsti, a dio njih želi otići i dio života provesti u zemlji gdje će više zaraditi', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na kraju intervjua uslijedio je i ležerniji dio razgovora u kojem je Šprajc potegnuo pitanje premijerove anemije i darovao mu košaru 'antianemičnih proizvoda'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo