tragičan kraj potrage / Crna zastava na Tehničkoj školi: Zlokobna tišina i muk na školskim hodnicima

Image
Foto: emedjimurje.hr

Dan poslije strašne vijesti o smrti Davorina Štefulja (15) iz Trnovca, učenika Tehničke škole Čakovec, posjetili smo ovu srednjoškolsku ustanovu u kojoj je Davorin već drugu godinu stjecao znanje za tehničara računarstva.

30.11.2016.
15:51
emedjimurje.hr
VOYO logo

Na školskoj zgradi crna zastava, školski hodnici prazni, u zgradi muk. U jednom dijelu školskog hola Davorinova fotografija, kraj nje tri svijeće i buket bijelih ruža, piše eMedjimurje.hr. Nitko od učenika nije bio voljan stati u taj tužni kutak, nitko od učenika nije bio voljan za razgovor. 

Ipak, među tim tužnim mnoštvom progovorio je ravnatelj škole Dražen Blažeka. "Tri dana smo strepili što će biti s našim Davorinom, a kada smo saznali da je netragom nestao iz svog roditeljskog doma. Uz strepnju pokušavali smo pomoći na različite načine. U sebi smo iščekivali povoljan ishod. Nažalost, ispostavilo se da ga je zadesila smrt", bile su prve riječi ravnatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je njegova smrt pogodila sve u školi, pogotovo one koji su s njim radili, dijelili učionice, da će ona ostaviti biljeg.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo