NAKON STRAVIČNE PROMETNE UHIĆEN MLADI VOZAČ: / Srušio motociklista na KTM-u, a onda je naišao drugi automobil i pregazio ga

Image
Foto: Ilustracija: Pixsell

Kod vozača kombi vozila i vozača osobnog automobila nije pronađen alkohol u krvi i urinu

3.6.2019.
8:58
Ilustracija: Pixsell
VOYO logo

Teška prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko 17.30 u Kloštru Podravskom u Ulici kralja Tomislava, javlja PU koprivničko-križevačka. Naime, 27-godišnji vozač upravljao je neregistriranim motociklom KTM 640 LC bez položenog vozačkog ispita A kategorije u smjeru Kladara. Tom prigodom došlo je do kontakta tijela vozača i motocikla u središnji bočni dio kombi vozila Mercedes njemačke registarske oznake, kojim je upravljao 28-godišnji vozač, koji se kretao iz suprotnog smjera te iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika.

Pregazio vozača motocikla

Nakon što je vozač motocikla pao sa svojim vozilom na kolnik, došlo je do kontakta u prednji dio osobnog automobila Golf koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 22-godišnji vozač krećući se iz smjera Kladara, a koji je u namjeri izbjegavanja sudara prešao preko betonskog rubnjaka kolnika na zelenu površinu, a potom dijelom vozila prešao preko tijela 27-godišnjeg vozača motocikla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL / ilustracija, Hrvoje Jelavić

Uhićen 28-godišnjak

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao vozač motocikla. Kod vozača kombi vozila i vozača osobnog automobila nije pronađen alkohol u krvi i u urinu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu uhićen je 28-godišnji vozač.

Zbog obavljanja očevida od 17.45 do 21.50 sati za sav promet bila je zatvorena dionica Ulice kralja Tomislava od raskrižja na Trgu Svete Obitelji do raskrižja s Mirogojskom ulicom, promet osobnih automobila odvijao se obilazno Ulicama Mirogojska - P. Preradovića - Trg Svete obitelji i obrnuto, a promet teretnih vozila odvijao se obilazno mjestom Pitomača – Podravske Sesvete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo