turistička nagrada / Čovjek - ključ uspjeha u turizmu: Međimurci među najboljima u Hrvatskoj!

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

U čakovečkoj Gradskoj vijećnici danas je održan prijem za dobitnike turističke nagrade Čovjek - ključ uspjeha u turizmu.

25.10.2016.
13:38
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

U akciji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma Republike Hrvatske, a na inicijativu Turističke zajednice grada Čakovca, djelatnikom godine proglašen je Kristijan Zelić, djelatnik Policijske postaje Čakovec, u potkategoriji policajac, a nagrada 'Anton Štifanić' u kategoriji tvrtka, ustanova ili udruga dodijeljena je tvrtki Diacro - Mala hiža d.o.o. za restoran Mala Hiža koju je zastupala voditeljica poslovanja Tanja Tomašić Hat.

Ove nagrade su rezultat kontinuiranog rada Turističke zajednice grada Čakovca na podizanju kvalitete turističke usluge na području grada Čakovca. Turizam je vrlo specifičan sektor na kojeg utjecaj ima cjelokupna zajednica, a ostvareni rezultati pred nas stavljaju nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek je ključ uspjeha u svemu, ali se angažman pojedinca ustvari najbolje očituje u turizmu. Lijepa riječ, ljubaznost, uslužnost i kvaliteta sigurno su presudni da bi se gosti vraćali.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo