UZ PRODUCENTA BRIANA ENOA / Coldplay ponovno u studiju

Image

Popularni pop-rock Englezi očigledno su u najproduktivnijoj fazi svoje karijere.

26.1.2009.
11:39
VOYO logo

Plačljivi pop-rock Englezi Coldplay očito prolaze kroz najkreativnije razdoblje svoje karijere - samo nekoliko mjeseci nakon izlaska posljednjeg EP-ja zatvorili su se u studio s legendarnim producentom Brianom Enom i počeli rad na novim pjesmama.                              

Nisu, međutim, željeli otkriti o kakvom se materijalu riječ, no otočki mediji pretpostavljaju kako rade na još jednom EP-ju. Snimat će do sredine sljedećeg mjeseca, nakon čega kreću na turneju po Japanu, Australiji i Novom Zelandu.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eno im se priključio nakon što je nedavno završio rad na "No Line On The Horizon", dugoočekivanom albumu U2-a. Coldplay je, pak, svojim zadnjim album "Viva La Vida" dobio najviše nominacija za prestižnu BRITS nagradu, što možemo smatrati pomalo iznenađujućim s obzirom na prilično loše kritike. S druge strane. oni koji su ih gledali uživo na aktualnoj turneji tvrde kako nikad nisu zvučali bolje.

Na dodjeli spomenutih nagrada, koja će se održati 18. veljače, biti će i jedni od izvođača. Društvo će im praviti U2. Pet Shop Boys, Take That, Duffy, Kings Of Leon i drugi.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo