"Ne svađajmo se!" / Ćiro za RTL o lažnoj osmrtnici: 'Još uvijek sam živ! Ne pravimo mržnju koja će napraviti nove zločince'

'Jako sam zahvalan ovom što mi je napisao osmrtnicu jer sam mogao pročitati svoju osmrtnicu', kazao je Ćiro

17.5.2019.
16:45
VOYO logo

"Upućene su mi uobičajene prijetnje koje nisam mogao predvidjeti. Nikome ništa ne zamjeram. Ako tražim od najpogođenijih da učine oprost, kako bi ja mogao ne oprostiti?", kazao je za RTL Miroslav Ćiro Blažević komentirajući žestoke kritike dobivene od dijela građana zbog svoje potpore SDSS-u na izborima za EU parlament.

Osim prijetnji, u petak je na društvenim mrežama osvanula i njegova osmrtnica kao reakcija na Ćirinu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovom što mi je smrtovnicu napisao, ja sam mu jako zahvalan što sam mogao pročitati svoju osmrtnicu. Ja sam još uvijek živ. Žao mi je što nije prepoznata moja poruka - ljubimo se, volimo se. Bez suživota nema šanse da napravimo neki korak naprijed", kazao je za RTL Ćiro i dodao:

Image
Foto: Faktograf/Screenshot

Foto: Faktograf/Screenshot

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez jedinstva, bez ljubavi je vrlo teško to postići. Moja poruka je bila: ne svađajmo se! Budimo solidarni, razumljivi, bez toga nas neće razumjeti oni koji vladaju s nama, to su Europa i svijet", poručio je.

Na pitanje: pretpostavlja li tko je napravio njegovu "osmrtnicu", legendarni trener kaže: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu predvidjeti. Sin me zvao da moji unuci imaju problema u školi. Molim roditelje da ne odgajaju djecu u tom jednom antagonizmu. Djeca imaju problema u školi, to mi sin zamjera. Ja znam da sam napravio nešto dobro. Nitko ne može u moj patriotizam sumnjati! Nitko. Ja sam bio i ostao vjeran Franji Tuđmanu, danas Plenkoviću. Ja volim ljude! Ne pravimo novu mržnju koja će napraviti nove zločince. Moja poruka je dobronamjerna", rekao je na kraju Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo