KAD POLITIČARI GLASAJU / Čelnici stranaka obavili svoju građansku dužnost

Čelnici političkih stranaka i ostali političari ujutro su obavili svoju građansku dužnost te glasovali.

4.12.2011.
11:38
VOYO logo

Predsjednik SDP-a i kandidat Kukuriku koalicije za premijera Zoran Milanović glasovao je jutros na parlamentarnim izborima na biračkom mjestu u Osnovnoj školi Petra Zrinskog, u Krajiškoj ulici.

Na biračko mjesto Zoran Milanović stigao je nekoliko minuta iza 8 sati u pratnji supruge, a na biralište je stigao pješice.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor glasovala je jutros u 1. Izbornoj jedinici na biračkom mjestu 117, u Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša.

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović glasovao je jutros na izborima za sedmi saziv Hrvatskoga sabora, izjavivši novinarima kako vjeruje da će nova Vlada odlučno poduzeti sve da se izađe iz gospodarske krize te kako se nada da će suradnja s novom Vladom, bez obzira na to tko pobijedi na izborima, biti još bolja nego dosad.

Nada se da će suradnja sa budućom Vladom biti još bolja.

Milan Bandić sa suprugom oko 10 sati glasovao je u Njegoševoj ulici nakon što je obavio svoj jutarnji ritual - trčanje.

Bivši predsjednik Stjepan Mesić svoju je građansku dužnost obavio u Krajiškoj. Nije propustio komentirati Ivu Sanadera i rekao da je on imao jednu retoriku za EU i javnost i drugu za stranku i najbliže suradnike.

Radimir Čačić, predsjednik HNS-a i nositelj liste Kukuriku koalicije u III. izbornoj jedinici,  glasovao je ujutro u 10 sati u Uredu državne uprave u Varaždinu, a na biralište je stigao sa suprugom Marijom.

Iznimno u 18 sati počinje RTLDanas iz kojeg ulazimo u Noć odluke, a točno u 19 sati donosimo prvu procjenu rezultata i sastav novog Sabora. Noć odluke nastavljamo u 20:45, a finale izborne nedjelje pratite na RTL-u od 23 sata.

Izbore uživo pratite i na www.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo