Prognoza vremena za vikend i početak idućeg tjedna

U petak će još u ponekim dijelovima zemlje biti oblaka i kiše, ali zatim će uslijediti razvedravanje, a lijepo će vrijeme u većini zemlje potrajati sve do utorka, prognoziraju meteorolozi.

28.3.2014.
8:51
VOYO logo

U subotu će tako diljem zemlje biti pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, dok u unutrašnjosti ujutro mjestimice može biti magle. Jutarnje temperature će se kretati između 1 i 6, na Jadranu do 10 stupnjeva Celzijevih, dok će dnevna temperatura ići sve do 20 °C.

U nedjelju se također očekuje pretežno sunčano i razmjerno toplo vrijeme, a male će naoblake biti mjestimice u Istri. U jutarnjim satima na kopnu može biti kratkotrajne magle ili sumaglice. U jutarnjim će satima temperature u kopnenim područjima biti između 2 i 6°C, na moru od 7 do 12°C. Najviše dnevne temperature na kopnu bit će još koji stupanj više nego u subotu, između 15 i 21°C, a na obali i otocima od 15 do 20°C, javlja meteo-info.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trodnevne prognoze pokazuju da će sunčano biti i u ponedjeljak, a od utorka se opet očekuju nove nestabilnosti, tj. kiša u pojedinim dijelovima zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike