Cammeo u lovu na taksiste - jamči im 1.000 kn dnevno

Taxi Cammeo sa 76 vozila stiže na zagrebačke ulice 22.

13.4.2011.
1:08
VOYO logo

Trenutačno grade benzinsku pumpu i autopraonicu u svojoj bazi na Radničkoj, a prvi su u Europi s besplatnim bežičnim internetom i prvi u Hrvatskoj s dječjim sjedalima u vozilima.

Vladimir Minovski, direktor taksi-tvrtke, najavio je kako neće ostati na 76 vozila, vremenom bi se broj mogao popeti i na više od 300 vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tvrtkom Taxi-Cab u vlasništvu Cammeo-grupe Riječani izravno napadaju zagrebačko udruženje taksista nudeći starim vozačima, kažu u Radničkoj, kvalitetniju i jeftiniju alternativu.

"Tvrtka će se baviti isključivo franšizom, odnosno najmom call-centra, a to znači da će oni koji žele raditi po našem sustavu, od postojećih 1.087 vozača, dobiti kompletnu podršku vodstva u obliku dodjeljivanja vožnji, obljepljivanja vozila, svjetleće reklame na krovu, kompletne obuke, jeftinijeg pranja vozila, tankanja i servisa", objasnio je Vladimir Minovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje tvrdi i kako će se model rada Cammea toliko isplatiti da će postojeći taksi-obrtnici morati zapošljavati nove vozače. Garantira im najmanje 30 vožnji, odnosno zaradu od gotovo 1.000 kuna dnevno! Jedan od preduvjeta, dodao je Minovski, jest da cijene moraju biti izjednačene s onima Cammea, a uskoro će za Taxi-Cab otvoriti i "vruću liniju", također s četveroznamenkastim brojem.

Tko bliži, njegov putnik

"Vrlo će nam brzo nedostajati automobili i bojimo se da će ljudi biti razočarani, a da bismo pokrili cijeli grad, potrebno nam je najmanje 300 vozila", odgovorio je Minovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz priču o novome poslovnom zalogaju, mladi je Riječanin otkrio kako je stigla tehnička oprema te da će do kraja sljedećeg tjedna biti uspostavljen u potpunosti automatizirani dispečerski centar koji će vožnje dodjeljivati prema matematičkom algoritmu, a ne po ključu poznanstava ili simpatija – tko je najbliži putniku, taj dobiva vožnju.

Vezani članci:

arti-201103100492006 arti-201102160020006 arti-201102070379006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo