Ti fatalni mustači / 'Buraz, imala je toliko dobre sise da su joj i brkovi išli u prilog!'

Image
Foto: Photo: Denis Dunaj

90 posto žena koje ja znam, borbu s dlakama vodi zbog čiste higijene i jer su si same ljepše takve te se automatski bolje osjećaju kad ih sve 'pocepaju'. Sretan Vam Dan žena!

6.3.2014.
12:00
Photo: Denis Dunaj
VOYO logo

I tako ona i ja sjedimo na kavi, zadovoljne same sobom jedna drugoj nabijamo ego jer smo si upravo pojmile kako smo mnogo moderne mačke i da bi nas svaki alfa mužjak poželio. S prvim zrakama sunca koje su obasjale Zagreb, iz zimskog sna probudile smo i sunčane naočale te ih nabacile na noseve kako bi još malo sebi dale na važnosti jer smo se tako osjećale kao neke trendseterice.

Ovaj put, začudo, ne odlučimo analizirati naše odnose s frajerima jer smo u totalnoj 'girl power' furki nego se zapričamo o bijelom sakou koji će biti totalni hit ovog proljeća i o seksi rozim hlačicama koje je ona vidjela na rasprodaji u Zari, ali ih nije kupila jer ne zna s čim bi ih ukombinirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavile smo mi u revijalnom tonu s '1st world problems' temama, no kako je kava iz šalice nestajala, tako je naša tema postajala već lagano ustajala. No, odjednom preokret.

Ozbiljnim pogledom mi nagovijesti da ima još nešto za kazati te mi se požali: 'Tina, imam tajnu koja mi je već dugo na duši, čuvam je iznad usnice, na bradavicama, pod pazuhom, između nogu, na nogama, između guzova, na nožnom palcu... Tajnu koja me cijela obrasla, kao bršljan Mirogoj'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je svaka samostalna ženska modernog doba preuzela nešto pametno od tog, nekada 'jačeg' spola, onda su to stav i brkovi!

'Tina, možda ti na prvu izgledam normalno, ali ja sam ti dok nitko ne gleda žensko utjelovljenje Jetija!', šokirala me priznanjem, dodajući kako joj momentalno najviše smetaju brčine iznad usne, jer su joj zbog toga frajeri često znali prigovarati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meni je laknulo kad je priznala jer sam joj imala što reći na tu temu. Ona se jadna bojala da će ispasti manje žensko, a meni se povratio girl power mojo pa sam je nakon pomnog razmišljanja samo zagonetno pitala:

'Draga moja dlakavice, a što je žena bez brkova? Što je tu sramotno, pogotovo ako su ovako svijetli 'ko tvoji, nije da uzgajaš 'Mate Mišo Kovačicu' iliti slengovski MMK-ovku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako je svaka samostalna ženska modernog doba preuzela nešto pametno od tog, nekada 'jačeg' spola, onda su to stav i brkovi!', ohrabrujuće sam zaključila, platila kavu i ponosno napustila birtiju.

Deset minuta kasnije, obje smo ležale na kozmetičarskom stolu suznih očiju na čupanju naših 'jedvavidljivih' mustačija... :)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da cijela naša priča od ranije ne padne u vodu, čak smo si stvorile i kao neku vrstu izlike – ako smo mi već od muškaraca naslijedile brčine, bilo bi zaista 'prekokrasno' da su oni od žena barem malo senzibiliteta pokupili. Sve manje sigurna u svoj 'girl power' stav s kave, odlazeći doma samo sam još više klimala zub nesigurnosti pitanjem koje mi se vrtjelo po glavi: Žena je navodno nastala iz Adamovog rebra, ali kakvo rebro ima veze s brkovima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pustimo sad propagandu da se ženama agresivno nameće materijalistička potrošačka ideologija te im se još od malih nogu promoviraju vrijednosti koje sugeriraju kako se sve u životu svodi na fizičku ljepotu, praznu vanjštinu i podobnost 'jačem' spolu. 90 posto žena koje ja znam, borbu s dlakama vodi zbog čiste higijene i jer su si same ljepše takve te se automatski bolje osjećaju kad ih sve 'pocepaju'.

A muškarci... pih... Žensko tijelo je za mnoge od njih savršenstvo i oni ga vole obožavati kao takvo – žensko, ženstveno. Kaže meni moj muški izvor na istu temu - ako se na tom prelijepom ženskom tijelu nalazi detalj, naročito ti brkovi, njima to izgleda kao da je 'zaprljano' nečim muškim te im kvari ugođaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Emancipacija žena bi se trebala manifestirati u isticanju svih ženskih vrlina, a ne u natjecanju s muškarcima. Postoji gomila crossover osobina, ali to nisu brkovi', dodao je isti izvor.

Sad, sasvim drugi par rukava je kad bi mi žene počele o NJIHOVIM higijenskim ili da kažem nehigijenskim navikama. Pa svejedno ne tražimo dlaku u/na jajetu. If you know what I mean :D

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključujem ovu temu s mišlju - lijepa i privlačna žena je svaka koja se tako i osjeća... čak i s kojom dlačicom viška, iznad usne ili gdje god. A od probirača nikad jebača. Iliti 'ko bira - masturbira. Oni koji vole cjepiDLAČITI, javite mi se kad vam je rođendan, imam prigodan poklon za vas – kosilicu.

Sretan Vam Dan žena! :)

P.S. Sljedeći puni mjesec obasjat će naše nebo u nedjelju, 16. ožujka, tako da se ne trebate brinuti da će se vaše žene na njihov dan, 8. mart - pretvoriti u vukodlake. Osam dana kasnije već, meni, da sam muško - ne bi bilo svejedno! :D

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam se svidio ovaj tekst, pročitajte i ostale. Upravo OVDJE!

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču