Bura i poplave uzrokuju probleme u prometu

Promet Paškim mostom zbog bure je zatvoren za I.skupinu vozila, a na dionici od Senja do Svete Marije Magdalene zabranjen je promet i za II. skupinu vozila.

22.6.2010.
12:05
VOYO logo

Zbog jake bure Paškim mostom zabranjen je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a Jadranskom magistralom (D 8), od Senja do Svete Marije Magdalene i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), priopćio je HAK u utorak ujutro.

Jak vjetar usporava promet na dionici autoceste A 1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok (brzina vožnje ograničena je na 40 km/h).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vode na kolniku otežano se vozi na većini cesta u Koprivničko-Križevačkoj županiji.

Iz istog razloga, za promet su zatvorene ŽC 4022, Borova-Pčelić, na području Virovitice i ŽC 3208, Blinja-Komarevo, u mjestu Mađari, u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opreznije treba voziti duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju zbog mogućih odrona.

Zbog praznika antifašističke borbe zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će danas od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama: D 8 (Jadranska magistrala), D 9 (Metković-Opuzen), D21 (Kaštel-Kanfanar), D23 (Žuta Lokva-Senj) itd. Zabrane na autocestama, i Ličkoj magistrali (D 1) nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog loših vremenskih prilika ne plovi katamaran iz Lastova za Split.

Na graničnim prijelazima nema čekanja, priopćio je HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo