Vrijeme je za rukomet! / BUDITE UZ RTL U 19:45! Pratite rukometno prvenstvo uz holograme igrača u studiju i teleportaciju Šprema u Švedsku!

Image

Svjetsko rukometno prvenstvo ove godine dolazi u do sad neviđenom izdanju i televizijsko iskustvo praćenja 50 utakmica uz nove tehnologije koje do sad nisu viđene na našim prostorima

13.1.2023.
17:49
VOYO logo

Svjetsko rukometno prvenstvo ove godine dolazi u do sad neviđenom izdanju i televizijsko iskustvo praćenja 50 utakmica kakvo još niste doživjeli!

Samo u studijskoj emisiji "Vrijeme je za rukomet" od 19:45 na RTL-u iskusite novu razinu praćenja prvenstva uz holograme igrača u studiju! Virtualno selimo i Gorana Šprema na teren u Švedsku, a ne propustite i kako to izgleda kad Domagoj Duvnjak dobacuje loptu u dnevni boravak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi rukometni dojam bio potpun, pobrinula se najmodernija televizijska tehnologija u našem studiju, a očekuju nas i neki dodatni tehnički noviteti koji se do sada nisu mogli vidjeti na ovim prostorima.

Uz dinamičan sadržaj, vrhunsku analizu igre i provjerene stručnjake pratite utakmice rukometnog prvenstva pratite na našim kanalima RTL-a, kanalu RTL2 i PLAYU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U emisiji 'Vrijeme je za rukomet' u RTL-ovom studiju u Krapinskoj ponovno će ugostiti već uhodane stručne komentatore Petra Metličića, Gorana Šprema i Dragu Vukovića, dok će se na poziciji voditelja izmjenjivati Marko Vargek te Ivona Hemen.

Opuštena atmosfera, zanimljive teme, odlična suradnja kolega i prijatelja koji su nekad dijelili sportske terene, a sada su u ulozi stručnih komentatora, zanimljive analize i komentari na igru Kauboja – samo su djelić onoga što očekuje gledatelje u emisiji 'Vrijeme je za rukomet'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budite uz RTL i bodrite Kauboje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo