rtl pomaže djeci / 'Budi mi prijatelj': Pomozite nam u kupnji reanimacijskog stolića za bebe u Općoj županijskoj bolnici Požega

Image
Foto: RTL

Kupnjom reanimacijskog stolića omogućit ćemo kvalitetnu skrb za vitalno ugroženu djecu za čiju su budućnost presudne prve minute života

2.6.2023.
9:56
RTL
VOYO logo

Humanitarna kampanja „Budi mi prijatelj“ humanitarne udruge „RTL pomaže djeci“ nastavlja se još jednim projektom, i to za pomoć bebama u Općoj županijskoj bolnici Požega.

U Općoj županijskoj bolnici Požega rađaju se djeca iz tri županije, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Osječko-baranjske. Otprilike njih 200-tinjak zahtijeva liječničku pomoć neposredno nakon porođaja. S ciljem da se upravo toj djeci omogući najbolja moguća skrb u prvim minutama života koje su najkritičnije, potreban je novi, suvremeni reanimacijski stolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

„Reanimacijski stolić je potreban u zbrinjavanju ne samo terminski rođene djece nego i djece koja su prerano rođena, djece niske porođajne težine, djece s postpartalnim adaptacijskim poteškoćama i djece koja iz bilo kojeg razloga zahtijevaju liječničku pomoć nakon porođaja. Uređaj koji se trenutno nalazi na Odjelu pedijatrije s neonatologijom star je više od 25 godina, dok bi novi uređaj bio adekvatniji i funkcionalniji te bi odgovarao svim trenutnim europskim smjernicama“, objašnjava dr. Danijela Vidić, spec. pedijatrije iz Opće županijske bolnice Požega.

Kupnjom reanimacijskog stolića omogućit ćemo kvalitetnu skrb za vitalno ugroženu djecu za čiju su budućnost presudne prve minute života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zato još jednom pokažite svoje veliko srce i priključite se kampanji pozivom na broj 060 9007 (cijena poziva je 0,83 EUR s PDV-om), direktnom uplatom na donacijski žiro-račun Udruge ili uplatom kreditnom karticom putem internetske stranice Udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo