BRZI KIKS NOVE POLITIČKE NADE: / Dalija Orešković ipak neće na izbore, zbog razloga koji joj to ne dopušta bijesna je na HDZ

Image
Foto: PIXSELL

"Zašto je baš ova odluka stupila na snagu odmah, zašto su izbori raspisani najranije moguće? Kome to odgovara?", pita se Orešković

21.2.2019.
17:54
PIXSELL
VOYO logo

Iako je najavljivala izlazak na izbore za Županijsku skupštinu Ličko-senjske Županije, Dalija Orešković i njena stranka START to ipak, čini se, neće biti u mogućnosti napraviti.

Kako piše Novi list, njena lista neće biti na predstojećim izborima jer su zakasnili s registracijom stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da na izborima neće biti, potvrdila je i sama Dalija Orešković danas na svom Facebook profilu, rekavši kako će, unatoč tome listu predati kako bi "do kraja ogolili i prokazali suludi incestouzan model djelovanja HDZ-a iz centra Zagreba i HDZ-a iz Like".

Image
DALIJA OREŠKOVIĆ: /

'Plenković je eutanazirao vladavinu prava, a mandat predsjednice je promašeno razdoblje'

Image
DALIJA OREŠKOVIĆ: /

'Plenković je eutanazirao vladavinu prava, a mandat predsjednice je promašeno razdoblje'

"To je uhodani model po kojem HDZ funkcionira više od 20 godina – kada se u stranci vodi bratoubilački rat za pozicije, onda se ruše proračuni, smjenjuju županijska stranačka vodstva i troši novac građana na prijevremene izbore. Ali, kad unutar HDZ-a postoji zajednički interes posvađane Andrejeve i Dadine struje, a to je opstrukcija suparnika, onda se brzo dogovore i ne biraju se sredstva. Onda sustav djeluje brzo, a procedure se usklađuju s interesom Plenkovićeve i Milinovićeve zajedničke stranačke obitelji i 'pod normalno' suprotno interesu građana", napisala je Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona se pita i zašto je odluka o raspisivanju izbora od 7. veljače na snagu stupila odmah, iako su u prethodnih sedam slučajeva na snagu stupale s odmakom od 8 ili 16 dana.

"Zašto je baš ova odluka stupila na snagu odmah, zašto su izbori raspisani najranije moguće? Kome to odgovara – Dadi Milinoviću? Andreju Plenkoviću? Obojici?", pita se Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, poručuje kako u Lici ostaju i da su do sad uspjeli skupiti ljude koji se mogu suprotstaviti HDZ-u, Plenkoviću, Milinoviću i "njihovim klonovima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo