Fizička brutalnost /

Brutalno iživljavanje nad majkom: sin udarao glavom majke o zid pa ju nastavio udarati rukama i nogama

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Šokantnim ozljedama koje je nanio majci svjedoči fotodokumentacija ozljeda žene

6.12.2017.
12:54
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zbog neviđene fizičke brutalnosti nad majkom, čijom je glavom udarao o zid, te joj potom, nakon što je sa sebe skinuo majicu, naredio da sjedne na stolicu te je nastavio udarati nogama i rukama, 43-godišnji Zadranin nepravomoćno je ovih dana na Općinskom sudu u Zadru osuđen na bezuvjetnu zatvorsku kaznu, javlja Zadarski.hr

Općinskog državno odvjetništvo u Zadru za 43-godišnjaka je tražio zatvorsku kaznu od šest mjeseci, sudac Tomislav Šimić "odrezao" mu je četiri godine bezuvjetnog zatvora zbog šokantnih ozljeda koje je nanio majci, o čemu svjedoči fotodokumentacija ozljeda žene, na kojima je majčino lice zbog brojnih podljeva potpuno crno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac je krajem lipnja prema majci bacio staklenu čašu koja ju je pogodila u predjelu lijeve ruke, zbog čega je zadobila prijelom. Potom ju je u srpnju bez povoda napao, nazivajući je kurvom, nakon čega ju je fizički napao. Prvo ju je više puta udario šakom u predjelu lica, a potom snažno uhvatio za kosu i nekoliko puta njezinom glavom udario u zid. 

Naredio joj je da sjedne, nakon čega ju je nastavio udarati rukama i nogama u predjelu lica i glave te rebara. Od višestrukih udaraca zadobila je brojne kontuzije, unutrašnje ozljede te višestruki prijelom rebara. Osim fizičkog, majka je svakodnevno trpila i verbalno iživljavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dokaznom postupku na Općinskom sudu u Zadru sudilo mu se zbog dva kaznena djela protiv života i tijela, te kaznenog djela nasilja u obitelji, a tijekom suđenja bio je iznimno miran te je priznao da je kaznena djela zbog kojih ga se tereti počinio pod utjecajem alkohola, piše Zadarski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo