o vrućoj temi / Brlošić o odgođenom izvješću Agrokora: 'To je skoro država u državi, neka revizori rade još i duže ako treba, ali neka naprave to kako treba'

Image

'Todorić je general poslije bitke, da nije bilo Lexa još se mnogi ne bi naplatili, pitanje je tko bi danas uopće u Hrvatskoj još opstao od poljopripvrednika', izjavio je Brlošić

29.9.2017.
10:15
VOYO logo

Hrvatska udruga poljoprivrednika organizirala je konferenciju za medije  na temu održanih sastanka s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem, 26.rujna, i predstavnicima klubova saborskih zastupnika, 27.rujna.

Kao gost na konferenciji prisustvao je i predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Matija Brlošić koji je tom prigodom osvrnuo se i na naknadu za poljoprivrednu komoru: "Ne može nas ministarstvo financirati, moramo biti neovisni jer ako nas ono  financira onda se ne može očekivati da ćemo zastupati interese poljoprivrednika, ali ta članarina ne mora biti visoka", poručio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnik Hrvatske udruge poljoprivrednika Tihomir Jaić naglasio je da je dogovoreno da će to biti 7 do 8 kuna na mjesečnoj razini. 

Prvi čovjek Poljoprivredne komore Mato Brlošić tom progodom osvrnuo se na Agrokor te izjavio: "Todorić je general poslije bitke, da nije bilo Lexa još se mnogi ne bi naplatili, pitanje je tko bi danas uopće u Hrvatskoj još opstao od poljopripvrednika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odgođeno izvješće izjavio je da je obim toga doista velik. 

"Radi se gotovo o milijunima stranica koje treba provjeriti, to je skoro država u državi, neka revizori rade još i 20 dana duže ako treba, ali nek naprave to kak treba", izjavio je Brlošić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo