KAMPANJA NA FACEBOOKU / Britanski rokeri slave smrt Margaret Thatcher

Image
Foto: AP Images

Izraze sućuti uputili su tek bivša "spajsica" Geri Halliwell i Harry Styles iz One Directiona, dok su druge poruke glasile: "Thatcher je mrtva! Gdje je zabava?" (Blood Red Shoes) i "Veselimo se, prijatelji!"(Stuart Braithwaite).

9.4.2013.
8:54
AP Images
VOYO logo

Smrt Margaret Thatcher izazvala je pravo oduševljenje kod većine britanskih glazbenika, ponajprije onih koji su se osamdesetih borili protiv njezine vladavine.

Izraze sućuti uputili su tek bivša "spajsica" Geri Halliwell i Harry Styles iz One Directiona, dok su druge poruke glasile: "Thatcher je mrtva! Gdje je zabava?" (Blood Red Shoes), "Veselimo se, prijatelji!"(Stuart Braithwaite) i "Gadura je mrtva" (Frankie Heartstrings).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, putem društvenih mreža pokrenuta je kampanja čiji je cilj dovesti prastaru pjesmu "Ding Dong The Witch Is Dead", snimljenu za potrebe "Čarobnjaka iz Oza", na broj 1 ljestvice singlova povodom smrti bivše premijerke.

Oduševljenje nisu skrivali ni glazbenici osamdesetih, kao što su Billy Bragg i Pete Wylie, autor pjesme "The Day That Margaret Thatcher Dies".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo