BRANKO BAČIĆ: / 'Ne vidim razlog da se u jednoj osobi gomila niz funkcija, nema potrebe da budem i politički tajnik HDZ-a'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Upitan treba li se sazvati sjednica Sabora ukoliko rekonstrukcija Vlade ne bude gotova do ovoga petka, Bačić je ustvrdio kako je u tom slučaju opravdano sazvati izvanrednu sjednicu Sabora

10.7.2019.
10:36
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izjavio je u srijedu da nema potrebe da uz sve dužnosti koje obnaša, bude i politički tajnik HDZ-a, a poručio je i kako o mogućem smanjenju broja ministarstava treba čekati očitovanje premijera Andreja Plenkovića.

Na novinarsko pitanje vidi li se na funkciji političkog tajnika HDZ-a, koju je do sada obnašao bivši ministar uprave Lovro Kuščević, Bačić je kazao da za to nema potrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema potrebe da obavlja još jednu funkciju

"HDZ je velika stranka, ima veliki broj kvalitetnih dužnosnika i ne vidim razloga da se u jednoj osobi gomila niz funkcija", izjavio je Bačić uoči sastanka užeg kabineta Vlade. Dodao je da uz dužnosti predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a, predsjednika Županijske organizacije Dubrovačko-neretvanske županije, nema potrebe da obavlja još jednu.

Upitan treba li se sazvati sjednica Sabora ukoliko rekonstrukcija Vlade ne bude gotova do ovoga petka, Bačić je ustvrdio kako je u tom slučaju opravdano sazvati izvanrednu sjednicu Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je i kako se o mogućem smanjenju broja ministarstava treba čekati očitovanje predsjednika Vlade Andreja Plenkovića kao i da se na jučerašnjem koalicijskom sastanku razgovaralo o rekonstrukciji Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo